martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

earth blues


backpack

det er helg, sola skriker vår vår vår og kråkesølvs nyeste album er her. lately har flere av favorittartistene mine kommet ut med nye album, og skuffet. bombay bicycle club, kings of leon og arctic monkeys, for å nevne noen. men ikke denne gangen.

in the fade

 

in bloom
bohemain like you
Mye fint skjer for tiden. en. å finne klesplagg en har siklet etter, til nedsatt pris. som denne himla fine og litt bohemske blusen fra hm. to. å være fornøyd med resultater på skolen, samtidig som jeg har tid til å slappe av om dagene. tre. premiere på catching fire i natt!

jeg får ikke like mange kommentarer her som før, kanskje fordi jeg blogger litt mindre. men jeg blir så glad for tilbakemeldingene jeg får når jeg legger ut små tekster. det inspirerer og motiverer meg til å skrive mer, til og med midt oppi alt skolearbeid. snakkes snart, fine!

jag ville va hårdare än asfalt

søndag. 

oversized coat

i år bestemte jeg meg for å investere i en kåpe i stedet for en kjedelig parkas. å finne en som var varm, fin, i god kvalitet og til en ok pris viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde. jeg hadde vært overalt før jeg for noen uker siden var innom lounge og fant denne himla fine kåpen fra ganni. den var for lang og dyrere enn jeg hadde sett for meg, men det var siste eksemplar og jeg tømte lommeboka. lengden fikset jeg hos en skredder, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

where i'm walking

dere hadde rett - jeg har fått walk-in! to stativer, en fin collage, et stooort skap og en kommode oldefar har laget. love it!

the big interior posthere it is! dette er store deler av mitt nye rom. mangler litt detaljer på hyller og sånn, men ellers er det finito. er superfornøyd, spesielt med collagen som henger over senga og den gule, slitte stolen på det persiske teppet. føler det pretty much reflekterer stilen min - ikke for mye, men likevel med et særpreg. 

men - jeg har jo ikke noe klesskap? gjett en gang mihihi.

through the deep, dark wood

 

changelangt, formløst hår og ombre ble etter en god stund veldig kjedelig. forandring fryder, am i right? 

 

the seaThe sea always filled her with longing, though for what she was never sure.
Cornelia Funke

...slik så jeg ut på klasseavsluttninga i går, der vi spiste ekstremt god mat og koste oss. bare se på desserten under, ååh, kunne spist i all evighet, hahah. tror ikke jeg helt har fått med meg at det er den aller siste dagen på ungdomskolen i morgen, eller det faktum at det er sommerferie hvert øyeblikk. to måneder kommer til å gå fort, men jeg skal ta en dag om gangen, nyte hvert bidige sekund jeg har med total frihet. jeg skal skrive, lese, fotografere, og smile mer enn noen gang.inspiration


1 herfra // 2  herfra // 3 fra hel-looks // 4 fra the locals // 5 fra weworewhat  // 6 fra thenycstreets // 7 herfra // 8 herfra

lager inspirasjons-innlegg alt for sjeldent, men jeg bruker veldig lang tid på det. jeg samler opp bilder jeg kommer over på diverse tumblr-er og streetstyle-blogger, og det tar tid. dessuten er jeg opptatt av å finne riktige kilder. blir så himla oppgitt og frustrert når noen bruker weheartit eller kun 'tumblr' som kilde. hele bloggnorge burde ha lest dette innlegget, men alt for mange driter tydeligvis i opphavsrett og sånt, desverre. uansett; dette er variert, avslappet, og relativt fargeløst. det er sånn jeg liker det.

be somebody


// favorittshorts og favorittsang atm

sommervarme. åh, bare ordet får meg til å smile. det er viktig å nyte slike dager når de først er her, til tross for forskjølelse og pollenallergi. jeg utnytter tiden ved å ligge ute i sola å lese the catcher in the rye, eller med andre ord; jeg får litt farge på kroppen samtidig som jeg forbereder meg til eksamen i engelsk. bedre blir det ikke.

!!!jeg er offesielt ferdig med alle tentamner på ungdomskolen, har fått nye sko, og det er hestehov overalt. det faktum at klokken er ti på kvelden og at det fortsatt ikke er helthelt mørkt ute, er ubeskrivelig deilig. og det aller beste til slutt: jeg skal på hove og se kings of leon!!!

you had me at hellolitt nytt.

all the timeså var vi på'n igjen. morroa er over. en haug med prøver, tenamner og ikke minst eksamen. kan ikke love at jeg får til å oppdatere jevnlig framover. men jeg har en del redigerte, upostede bilder som ligger på lager. hvis jeg får anleding til å skrive en tekst eller to så skal jeg gjøre det, med tanke på all den positive responsen jeg fikk i forrige innlegg (og på tekster jeg har skrevet tidligere). ellers så synes jeg dere burde høre på det nye albumet til the strokes her, oh my i love it.

ironendelig ferie, endelig et pusterom. startet det hele med toppkarakter i engelsk muntlig, trening, og planlegger å ha woodkid på øret resten av kvelden. hør på ham her, elskelskelsk. God påske alle fine! (noen av dere er veldig flinke til å kommentere, men jeg vet det er noen flere der ute.)


cornerstone

bra lørdag.

blood red moon
storm ute, ro i sinnet.

feel something goodfredag = taco, venner, latter

souls a'fire

cold


det er kaldt, det er mørkt og jeg har alt for mye å gjøre og alt for lite tid.

.det er ferie, høstløvet lager små tepper over alt. jeg har tilbringt lørdagen i byen med marte. iskaffe er en selvfølge pluss at jeg fant et nydelig korssmykket til en billig penge. jeg og marte var sosiale kremt resten av kvelden, og jeg lagde meg twitter. hoho, nå er jeg kul. 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits