martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

nineteenet lite bildedryss av meg selv, bare fordi. siden sist har jeg blitt nitten år, jeg ser enden av videregående, og prøver dermed å finne ut av veien videre. balansen mellom det å ville være hjemme i tryggeten contra dra ut og oppleve, utfordre. gå ut i fra interesse eller tenke smart og langsiktig. det skal vel ikke være lett. 

glasses

har blitt brilleslange og jeg liker det.

eighteenføles ganske greit å være 18!

.bra fredag med hvitmalt gjerde-konsert og beatles på kino. god helg, dere!

heaven's on firesnart fri, snart late sommerdager, is og masse lesing, snart roma og the black keys - konsert. dessuten skal jeg være frivillig på pstereo-festivalen i slutten av ferien, noe som betyr enda flere konsterter! denne sommeren er dømt til å bli bra. har dere noen fine sommerplaner?

just

hey
must be a devil between us

leser just kids, hører på pixies, er litt stressa og  litt avslappa samtidig.

17
it's my birthday!

the colder the night getsi det siste har jeg funnet igjen gamle favorittsanger, drukket himla god chai latte, trent og spist mye sjokolade om hverandre, sett utallige episoder av friends og blitt intervjuet på radioen. gruer meg til snøen kommer, men gleder meg vanvittig til melissa horn-konsert og catching fire. mørket og kulden gjør meg deppa. små hverdagsgleder gjør alt litt bedre.

changing of the seasonsfredag er verdt i feire, klikk her , her og her for å høre noen sanger som i allefall får meg i godt humør. god helg!

blommor

 

 

 

 

 

det føles litt godt å ta bussen om morgenen, og vandre over torget til skolen. selv om vi ikke har gjort så mye annet enn kleine bli-kjent-leker (si en sjekkereplikk til en av det motsatte kjønn mens vi satt i fanget på dem og stirret dem i øynene), så virker det så langt som en bra klasse. jeg har 10 x mer motivasjon enn jeg hadde for et halvt år siden, og dog det kan forsvinne fort, tror jeg disse årene blir fine. 

july flame

balancetannreguleringen er borte, smilet er på plass og jeg er rastløs. jeg blir tvunget til å presse nesa ned i lærebøker enda litt til, for neste uke er det tid for muntlig eksamen. gir nesten litt blaffen, resultatet påvirker meg veldig lite uansett. så samtidig som jeg gleder meg til å bli ferdig og komme bort fra ungdomskolen, så prøver jeg å vare på de siste dagene jeg har igjen her. litt bittersøtt.

reasons to live in the momentsola vekker meg klokken sju, noe som gjør det en smule lettere å stå opp. jeg har fin musikk på øret (bla. jamie woon), drikker masse jucie, ser bra serier og vet at jeg har våren i vente.

favourite day

I DAG ER JEG SEKSTEN, HURRA! feirer dagen i min nye skappelgenser som tanta mi strikka (elsk). og med litt kake, da. 

breathehar hatt det gøy i skogen i dag med marte, more to come.

bonjour

(starter litt på nytt.)

jeg er martine og er femten. hvis du møter meg på gata har jeg sannsyligvis kameraet rundt halsen, kanskje litt fin musikk i ørene eller noen fine mennesker rundt meg. jeg prøver å se det positive i ting, og jeg liker å smile. ellers spiser jeg det meste som inneholder sukker, trener (bra kombinasjon det der) og elsker å skrive. sånn, nå er det din tur.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits