w for winter

vinteren og bekken spiller på lag, lager små kunstverk. det snør og regner om hverandre. jeg hører på wes andersons filmers soundtracks og leser paul auster (og anbefaler deg å gjøre det samme). skaffa billetter til studio ghibli-museet i tokyo i mars. denne tiden på året er ganske fin.

prince

noen er faktisk søte når de gjeiper tunge.

før vinteren

etter mye om og men har jeg kjøpt meg et nytt objektiv, i anledning stor reise om under hundre dager/ få utløp for en sterk trang til å bli flink til å fotografere. men etter tre bilder oppdager jeg at dette fungerer ikke og måtte sende det av gårde til reparasjon. surt. så her er bilde...

what a pleasure

høst uten en eneste regndråpe, høst med masse sol. av sånt blir det mange turer i skogen, med hunden og kameraet, men solbriller, det glemmer jeg hver gang. 

yellow

  det har blitt høst og det har blitt gult.  endelig. 

up

liker å gå i fjellet. liker tåken, og liker å se den forsvinne i løpet av få minutter. ser ingenting på toppen. snur oss og ser mot toppen på vei ned, og må myse. småspiser sjokolade hele veien. sovner i bilen på vei hjem og ligge under et pledd resten av kvelden.   

.

 

s.

jeg har funnet fram kameraet igjen. og det føles veldig fint. håper med det at jeg kan gjøre denne bloggen litt mer levende. 

snjór

au(ro)ra

for litt siden var detmye nordlys i trondheim. men nordlysfotografi er ikke min greie. overlater det til noen andre. fint å se på er det iallefall. ta en pause, se opp,bevege blikket. vanskelig å ikke bli fascinert om og om igjen, er det ikke?

en tur i fjellet

jeg går som regel ikke. jeg sykler og reiser kollektivt, jeg sitter i bilen. her vandrer jeg. jeg går ikke. jeg plasserer den ene foten foran den andre uten å gå. uten å komme et sted med en avtale, en hendelse. her vandrer jeg. oppover, mot en topp og en destinasjon. mot, ikke til. her bare er j...

something new

i sommeren har kameraet og bloggen og i det hele tatt inspirasjonen til kreativitet støvet ned. kjipt, nå som jeg for en gangs skyld har hatt litt tid til det. jeg har i allefall lest flere fine bøker, tjent penger og mye annet fint. gleder meg forsåvidt mye til høsten og stemningen den årstiden ...

multi-love

sommerferie. dennesangen. telefon om at jeg kan være frivillig på slottsfjell likevel, og at det går opp med jobben. skriveverksted via trafo, med en utrolig dyktig forfatter. planlegging av små sommerturer.

now

// i fotenden av himalaya har fortsatt utallige bilder fra india å vise fram, har ikke engang sett gjennom alle. har lyst til å fotografere våren mer, skrive mer, men tiden strekker ikke til i det hele tatt. først må jeg gjennom en eksamen i det faget jeg absolutt ikke ville komme opp i... oh we...

ivy and gold

// trykk her

hair

tror jeg må klippe håret mitt sånn igjen. nesten et år siden sist, og det har vokst mye. kan konkludere med at jeg trives best med "kort" hår! (india er forresten rett rundt hjøret! det betyr en haug med bilder mot slutten av denne måneden. underveis legger jeg garantert ut bilder på instagram @...

luna

(fint med påskeferie)

globe

elsker denne globusen jeg kjøpte på verdens fineste butikk i roma. og den gamle platespilleren da, som etter mye om og men fungerer igjen.

autoportrait //

en av de første bøkene i år. en veldig annerledes bok, men definitivt bra. klarte ikke reading challenge'n min i fjor (lese 20 bøker), men har satt samme mål i år og skal klare det. må bare huske på å ikke gjøre samme feil to ganger - å begynne med en murstein på 800 sider når du har tre bøker ig...

winter mornings

smiler mer og mer for hver dag som går. reasons: et stk fantastisk menneske (<3), lengere og lysere dager og tanken på månedene framover. i vår reiser jeg nemlig til india! INDIA! herregud, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. det skal dere få se og høre mye om. må bare komme gjennom denn...

ur

hadde ikke trodd at det var på klassetur i sverige jeg skulle finne den perfekte klokka. men der var den, på halv pris, et lite ur i gull med brun skinnrem.

celebration

feiret bursdagen min i går, fant ut at jeg kanskje ikke er så håpløs til å lage mat likevel. uansett, det var en kjempefin kveld!

foal

// i sommer engang nytt liv. hvor fint er ikke det.

2015

feiret inngangen i det nye året på best tenkelige måte. midnattskyss og stjerneskudd og duskregn. nå har livet virkelig begynt.håper dere hadde en strålende nyttårsaften, fine mennesker! fortell meg gjerne om den!

<3

jul. igjen. har noen veldig fine dager i vente, og skal nyte ferien. lese, slappe av ogdefinitivt ta litt mer bilder. gjøre det jeg ikke har hatt tid til i denne stressende førjulstiden. livet er fint. god jul da, dere!

warm shadow

travel tid. nedstøvet kamera, blankis, lange skoledager, sene kvelder. // fin tid. advendt, fine mennesker, søndagsmorgner, fjerne og nære framtidsplaner, snøfall.

vinyl

// best album ever livet er bare veldig veldig fint for tiden.

sleep

denne skapningen blir snart elleve år. elleve! fotogen er han i allefall fortsatt.

golden rule

hold the line

det beste er pakker i posten, iallefall når jeg så sjelden bestiller på nett. nytt belte og ny t-skjorte fra american apparel. sånn ellers har jeg hatt en superfin helg på hyttetur og november er plutselig her.

strange times

det blir mest bilder og lite tekst her, har mye å gjøre, samtidig føles det som jeg ikke gjør noenting. jeg står i ro.

every other freckle

fall right in

black sun

(endelig høstferie.)

intro

more to come.

all out thoughts

//rome

mountain sound

1762 meter over havet, norge på den ene siden, sverige på den andre. rein i horisonten og sola i nakken. det mest krevende jeg har gjort noen gang, fysisk, likevel vanvittig fint.

surface

fra en fisketur på hytta i sommer, med duskregn og null fangst.

pola

//colosseum // the black keys // magnum pleasure store (sedennevideoen)

perfect darkness

telttur i skogen. mot midnatt la tåka seg tettere og tettere og vi gikk gjennom skogen, opp i høyden og så utsikten utover byen, små ildkuler i horisonten. veldig fint.

evening sun

black chandelier

hei august. du kom brått på. i det du setter en strek for sommeridyllen gir du meg også et blankt ark. men før den tid skal jeg nyte den deilige sjølufta på hytta, vise dere enda flere bilder fra roma, se en av mine beste venner for siste gang på ti måneder og forhåpentligvis kjenne lyden av skam...

sun

sammen med to fine har jeg tilbringt en uke med sol og sjøsprøyt i ansiktet, vind og saltvann i håret. vi spilte kort, kjørte tube og vannski, satt bak på tilhengeren på vei hjem fra båthavna, hadde sand mellom tærne, smilte og lo og kunne ha ligget på svaberget med en flaske solo i handa resten ...

st. peter's basilica

peterskirken i vatikanet er definitivt den vakreste bygningen jeg har vært inn i. bildene beskriver kun bruddstykker - helheten er mindblowing. og utsikten da. fantastisk.

rome

jeg har tilbrakt de siste fem dagene i et museum av en by, for ja, for roma ertusen små og store kunsverk. turen startet desverre relativt dårlig - kofferten var forsinket og jeg hadde ingen kameralader til det halvveis oppladde kameraet mitt i to dager. dessuten ble jeg syk en dag. likevel sitte...

the wait is over

echolalia

my mind unfolds and I resolve to forget her but I still hear the echoes come the lowmy mind?s entwined with a symphony of overheard lines of echolalia

smooth sailing

en liten smakebit på noen nye bilder av fineste sigrid .

short

ny på håret! føles bra og sommerlig.

what a pleasure

ingen muntlig eksamen, så godt som ferie. jeg leser vidunderbarn, løper i skogen og hører på beach fossils som var en favoritt i vinter.

eriophorum

pinse på hytta, på tur farlig nær måsereir.

expand your mind

fineste marte i vakkert kveldslys.

i will

// fra søndag for tiden er det nydelig vær, og jeg sitter ute å leser i stedet for å gjøre matte og føre budsjett. godt å vite at det ikke er mange ukene igjen til ferie.

may

17. mai er fint, og man må smile selv når korpset vekker deg klokken seks, fordi det betyr bunad og is og folkefest. håper dere hadde en fin dag i går!

light integrated in your mind

utenfor soveromsvinduet, februar vs. mai. skummelt hvor fort tiden går.

golden sea

this lonely morning

hver vår skriver jeg alltid noe om hvor fin våren er i typ hvert innlegg, men det er jo, in my opinion, den fineste årstiden. og nå som det er uvanlig varmt aprilvær er det umulig å ikke tenke, snakke, skrive om hvor deilig det er å kjenne sola varme. våren gjør underverker med humret, altså.

silhouette

have love will travel

tenkte jeg bare skulle meddele en liten sommerglede midt i påskekosen. jeg har bestilt konsertbilletter til the black keys!! i roma!! åh som jeg gleder meg.

vacation

endelig ferie. endelig hyttekos og sjokolade og masse lesing. god påske da, dere!

..

I wish that I could swim and sleep like a shark doesI'd fall to the bottom and I'd hide til the end of timeIn that sweet cool darknessAsleep and constantly floating away

the hill

fotograferte oda og hennes nye, nydelige hest don forrige helg, i vind og fintfint lys.

who is gonna break the ice?

det er mars, første vårmåned og uvalig vårlig vær. det er fint.

sun/rise/light/flies

everything

word by word

golden veins

(etter typ fire år er two door cinema club fortsatt et av mine favorittband.)

london

det er ikke bare london, for snart to år siden, jeg savner. jo, jeg lengter etter å reise, men det er også noe mye enklere jeg savner. plussgrader, litt grønt gress. vinteren blir fort uinspirerende, kjedelig og kald. samtidig er det fint å se fram mot noe. å høre på warpant og phoenix gir mange ...

the night has opened my eyes

luna

i går vandret jeg litt rundt i vinterkulda, ikke for å fryse ihjel, men for å prøve ut det nye kameraet. gjorde begge deler. desverre har jeg mye skolearbeid å gjøre framover, så det blir trolig ikke mye fotografering. anyway, hør sangen over -lunaav bombay bicycle club. den er fantastisk og jeg ...

pentax k-3

helt siden i sommer har jeg drømt om et nytt kamera, et kamera som ikke ville begrense meg. kx-en har vært gull verdt i et par år nå, men jeg kom meg aldri videre. så jeg tømte lommeboka og plutselig sto jeg med drømmekameraet i hendene; pentax k-3. ved første øyekast ser det ikke veldig annerled...

keep your eyes on the road

blikket mitt var festet på et ubestemt punkt langt borte. det var bare meg langs veien, meg og en litt skurrete stemme fra radioen, men det var ikke noe poeng i det han sa, han fra radioen, det var ikke noe som festet seg i hukommelsen. kanskje det var fordi jeg hadde så mye annet å tenke på. jeg...

jukebox

.

både julaften og 1.juledag hjemme hos mormor har vært superfine. julen omfavner mer enn bare glede for mange, for meg. tross et enormt savn etter en person som sto meg så alt for nær er jeg takknemlig, for det har jeg all grunn til. sammen med familien har jeg fylt de siste dagene med alt for mye...

hunters

juletrehogst på bittelille julaften,i en snøfattig skog. julaften og 1. juledag skal feires hjemme hos mormor. så til neste gang får dere fine lesere (dere som ikke har forsvunnet i løpet av året) ha en superfin jul. nyt den. spis mer enn du orker. pakk opp gaver som om du var sju år. tenk på de ...

glow

denne pusen har blitt hele ti år gammel, den fine snøen har forsvunnet, norge røk ut av håndball-vm og ødela litt av min desemberfølelse.men det er ferie og jul, noe som betyr mat, glede og en haug med inspirasjon. bare vent.

crystal

snow

på lørdagsmorgner, når det er masse nysnø, da er vinteren på sitt aller fineste.

shadowplay

gamle londonbilder og joy divisions desidert fineste sang.

all in white

fineste oda og armando, tok bilder av disse to i sommer også (trykk her).

sounds of the forest

//mai

cph

små glimt fra min superkorte købentur i sommer.

stone cold

stone cold and silent, no word from above.

weighty ghost

the letter

tiden strekker ikke til lenger. jeg vil skrive, fotografere, være kreativ, men det går ikke. likevel har jeg en haug med urørte bilder liggende som burde vært redigert og publisert. det skal jeg få gjort noe med. lover. in the meantime; hør sangen over. den er en av mange som redder meg på mørke,...

away we go

ghosts up in the trees whisper my name, you shall not have come to us in vain, take all you need all you claim

afterglow

ah, høstferie!

when autumn leaves start to fall

hverdagsgleder: besøke sjokoladefabrikk. sesongstart av broen. kings of leons nye album (trykk her) pluss en haug med nyoppdaget musikk. høstluft, høstklær, høstsol. høsten generelt. din tur!

from the woods

fineste sigrid stiller alltid opp som modell, selv i regnet. har en haug med bilder å vise, stay tuned!

rabbit hearts

my bestie har fått tidenes søteste kaniner. hils på ludde og mike!

autumn

høsten har akkurat sagt hei, den er varm og bjørka har blitt gul, akkurat som kornåkrene hos mormor.skoledagene er lange, mens kveldene sniker seg innpå tidligere enn før. søsteren min har flyttet ut, som betyr at jeg får rommet hennes. gleder meg til å vise hvordan det blir! apropo å glede seg; ...

white

fineste oda og armando i juli. kanskje det finnes noen trøndere som har sett ett av disse bildene i avisa? hihi.

nidaros

en haug med bilder fra en svært bra lørdag. spiste først på egon med en gjeng fine mennesker, tømte lommeboka på fairytale cupcakes, og brukte resten av kvelden på å vandre langs trondheims gater. vi satt ved nidelva og så på solnedgangen med føttene dinglende over vannet, som reflekterte skyene ...

prince

sommerferien fikk ikke akkurat noen pangstart, men i grunn en veldig fin start likevel. jeg har gått tur med verdens fineste hund, badet i iskladt vann, jogget tidlig på morgenen, tilbringt mye tid med fine mennnesker om kvelden, sett film, spist jordbær, sjokoladekake, pistasjenøtter ++hvordan s...

of space and time

noen bilder jeg tok av fineste marte the other day.jeg er så ferdig med ungdomskolen nå, drittlei x100. muntlig eksamen i naturfag gikk bra og nå kan jeg senke skuldrene på ordentlig. tusentakk for mange fine spørsmål btw, men det er fortsatt lov å stille flere her! skal svare på de så fort som m...

obvious bicycle

er endelig ferdig med skriftligeksamen, har sola konstant i nakken og i øynene og varmen er vanvittig, noe som overbeviser meg om at det er ferie. slik er det desverre ikke, men siden standpunktkarakterene er satt (5,4 i snitt, må få brife litt da), senker jeg skuldrene og spiser for mye is i ste...

summer breeze

modell aka bestevenn aka sigrid.

crazy vibes

ok, denne dagen har gått over all forventning. en. jeg går ut ungdomskolen med toppkarakter i både engelsk skriftlig og muntlig. to. det er langhelg (selv om med innebærer øving til flere prøver).tre. trondheim bestemte seg for å by på litt sommervarme i dag, så jeg og sigrid grep denne sjeldne s...

may

_mai i fjor mai betyr masse skolearbeid, eksamner, og i dagens tilfelle snø og storm. likevel synes jeg mai er den aller fineste måneden i året.alt blir bedre med tynnere strømpebusker (aller helst ingen strømpebukser), en haug med fridager, feiringer, smil og farger. (sorry, kommer aldri til å ...

lll

forrige søndag, hos mormor. (det fotografiet jeg holder i er av min oldemor, og er et av de nydeligste bildene i verden)

Your brown eyes are my blue skies.

Better not to be the first one diving in,though you caught me and you know whyyou breathe in the deepest part of the water.

flume

i nuet har jeg ikke så mye på hjertet, selv om vi befinner oss i min favorittårstid og jeg smiler. jeg smiler fordi vinterjakka er pakket bort, fordi jeg kan jogge på tørr asfalt og fordi helgen nærmer seg. tross alt stress med ting som må gjøres, er det umulig å ikke like våren. eller hva sier du?

exhale

nå kan jeg puste ut. delvis, i allefall. de to neste ukene har jeg nemlig fire tentamner. men akkurat nå er det fredag, det er bar asfalt ute og vår.god helg, fine!

x10

som noen av dere sikkert allerede har sett på instagram, så var det et kamera som ventet på meg i posten i går. ofte vil jeg ha med meg kamera et eller annet sted, men det er et ork å dra rundt på den tunge speilrefleksen. pentaxen bråker i tilleggnoe helt sykt, så det er umulig å være diskre.des...

overjoyed

(fra hytta i påska)den kommende uka blir ganske hektisk, men det går bra, for om noen dager får jeg nemlig noe veldig fint. stikkord: materialistisk, svart, og relativt lite. hihi.God søndag!

the shore

de siste dagene har jeg tilbringt på hytta med familien slik vi gjør hver påske. masse god mat, quiz, turer i fjæra. alltid like koselig.

nothing//everything

chasing gold

gårsdagen var virkelig en bra start på ferien. stikkord: sol, smoothie, gratis boller og litt mer sol.

black flies

just kids

thursday

torsdagsbaking med beste sigrid. marmor-muffins med litt for mye topping, men veldig veldig godt. (synes dere er bittelitt dårlige til å kommentere. sidevisninger og sånt bryr jeg meg lite om, men kommentarer er viktig for meg. setter utrolig stor pris på hver og en jeg får!)

daydream

finally

nå er det endelig ferie, og jeg har virkelig aldri trengt en ferie så mye som nå. siden jeg har vært litt fraværende i det siste, har jeg veldigveldig lyst at du, som leser dette akkurat nå, svarer på dette: hvem er du? hvorfor leser du bloggen min? Hva savner du med den? (dere er forresten veldi...

.

gamle engangskamerabilder. unnskyld.

breakfast

past//future

// september og oktober fint å titte i arkivet, når inspirasjonen er litt nede. alt jeg klarer å tenke på er hva jeg skal gjøre til høsten, er nemlig utrolig usikker. men akkurat nå er det fredag, og jeg skal ut å spise på egon med fine folk. god helg!

heartbeats

// fineste sigrid tidligere i vinter. (kvaliteten ble forresten utrolig dårlig når jeg lastet opp bildene).

horses

xmas

både fra i går og i dag. jeg har hatt to kjempefine dager hos mormor sammen med familien (og mat, mye mat). gidder ikke å legge ut bilder av gaver osv, men la oss bare si at det blir mye shopping i romjula og utover nyåret. hihi. håper alle har hatt en bra jul, det fortjener dere!

heat

har hatt feber og hodepine de to siste dagene. ikke gøy, men er heldigvis bedre nå.

-

denne søtnosen blir hele 9 år i dag!sånn ellers stoppa hjertet mitt litt i dag, fant ut at kings of leon kommer til hove. oh my.

moon

hei, desember.

youth

mallorca 2012 (postet disse på min forrige blogg også) children make you want to start life over - muhammad ali

långa nätter

långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter, och jag sitter vid fönstret I mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus.

flyt.

... la meg flyte som vannet. er så lei av å skrape meg opp på steinene.

asleep

sing me to sleep.

night time

finere oktobernatt må man lete lenge etter. nå vil jeg at dere skal fortelle litt om dere selv. fortell hva du drømmer om, hva dere lengter etter, hva som helst.

comet

litt depressive innlegg i det siste, beklager det. jeg er sliten,men har det egentlig veldig fint; vinteren har kommet (har littt blandede følelser om det, da), jeg drikker mye te, hører på fineste musikken (the shins hjerte) og tilbringer tid med fine mennesker.

shine

the stars are beautiful, and do you know why? 'cause you're among them.

horses

big eyes

 

dark paradise

perfect darkness

blue velvet

visste dere at aves betyr fugler på latin? <3 hei alle nye føgere

30

stockholm. bytur. hos mormor. på hytta.sommeren min gjennom engangskamera.

smells like teen spirit

qonque

tenkte å si heioghade - i morgen befinner jeg meg i ingenmannsland med 50 andre individer, tunge sekker og skog så langt øye kan se. med andre ord - klassetur. telt, myr og brente pølser er ikke helt min greie, so you better wish me good luck. hehe.

merci

benytter anledningen og sier tusen takk til alle fine mennesker der ute som kommenterer og leser. det er ikke hundrevis, men det er mye bedre med en fugl i hånden enn ti på taket. nettopp. dere er best, hjerte.

lace

fear is like fire

sarah

from the woods

på en onsdag, når du kjenner at hverdagen gjør deg litt stressa, da går du ut i skogen sammen med to fine, spiser blåbær og kjenner varmt sommerregn mot huden.

england

we must be somwhere in london, we must be loving our lives in the rain,we must be somewhere in london,walking abbey lane (push)

exhale

noen sommerdager trenger man ikke å gjøre stort, ikke sant? det er det jeg driver med for tiden. puster.

rabbit heart

tenkte dere skulle få hilse på dette sjarmtrollet, chamina! haha, hun er et kapittel for seg selv.

the smell after rain

but if you knew you might not be able to see it again tomorrow, everything would suddenly become special and precious, wouldn?t it? haruki murakami

audience of one

når man starter dagen med sola i ansiktiet og en god bok i hendene og avslutter den på nattkino med venner man ikke har sett på lenge, da skulle man ønske alle fredager var slik. fylt med sol og latter.

.

with no colours on our skin,we were light and paper-thin

blommor

fine sommerdager sammen med sigrid. I dag (ehe natt) har verdens aller aller beste søster bursdag, gratulerer med dagen pernille!♥

the light at home

(follow my blog with bloglovin) jeg tilbringer kalde, overskyete sommerdager hjemme hos sigrid; vi synger litt for høyt, baker, og har vannkrig. in other words - vi gjør det beste ut av dagene, for det er det sommeren handle...
hits