martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

w for wintervinteren og bekken spiller på lag, lager små kunstverk.

det snør og regner om hverandre. jeg hører på wes andersons filmers soundtracks og leser paul auster (og anbefaler deg å gjøre det samme). skaffa billetter til studio ghibli-museet i tokyo i mars. denne tiden på året er ganske fin.

prince
noen er faktisk søte når de gjeiper tunge.

før vinterenetter mye om og men har jeg kjøpt meg et nytt objektiv, i anledning stor reise om under hundre dager/ få utløp for en sterk trang til å bli flink til å fotografere. men etter tre bilder oppdager jeg at dette fungerer ikke og måtte sende det av gårde til reparasjon. surt. så her er bilder fra før vinteren kom, som forøvrig har regnet bort nå. savner dette sollyset, savner i det hele tatt dagslys. november er ikke min måned. 

what a pleasurehøst uten en eneste regndråpe, høst med masse sol. av sånt blir det mange turer i skogen, med hunden og kameraet, men solbriller, det glemmer jeg hver gang. 

yellow
 

det har blitt høst og det har blitt gult. 
endelig. 

up

liker å gå i fjellet. liker tåken, og liker å se den forsvinne i løpet av få minutter. ser ingenting på toppen. snur oss og ser mot toppen på vei ned, og må myse. småspiser sjokolade hele veien. sovner i bilen på vei hjem og ligge under et pledd resten av kvelden. 
 

.

 

s.
jeg har funnet fram kameraet igjen. og det føles veldig fint. håper med det at jeg kan gjøre denne bloggen litt mer levende. 

snjór
au(ro)ra


for litt siden var det mye nordlys i trondheim. men nordlysfotografi er ikke min greie. overlater det til noen andre. fint å se på er det iallefall. ta en pause, se opp, bevege blikket. vanskelig å ikke bli fascinert om og om igjen, er det ikke?

en tur i fjellet

jeg går som regel ikke. jeg sykler og reiser kollektivt, jeg sitter i bilen. her vandrer jeg. jeg går ikke. jeg plasserer den ene foten foran den andre uten å gå. uten å komme et sted med en avtale, en hendelse. her vandrer jeg. oppover, mot en topp og en destinasjon. mot, ikke til. her bare er jeg. jeg skal ikke noe sted. 

nå er det oktober og ferie, tid for å gjøre alt man har hatt lyst men ikke tid til. det er tid for å vandre ute, vandre gjennom historier i bøker, vandre med kameraet rundt halsen nettopp uten å måtte eller skulle noe. 

something newi sommeren har kameraet og bloggen og i det hele tatt inspirasjonen til kreativitet støvet ned. kjipt, nå som jeg for en gangs skyld har hatt litt tid til det. jeg har i allefall lest flere fine bøker, tjent penger og mye annet fint. gleder meg forsåvidt mye til høsten og stemningen den årstiden bringer. desstuen har jeg blant annet anskaffet en ny, fin skolesekk, vinyl, en levis-bukse og en høstlig genser som jeg går den nye tiden i møte med. hva med dere?

multi-lovesommerferie. denne sangen. telefon om at jeg kan være frivillig på slottsfjell likevel, og at det går opp med jobben. skriveverksted via trafo, med en utrolig dyktig forfatter. planlegging av små sommerturer. 

now
// i fotenden av himalaya

har fortsatt utallige bilder fra india å vise fram, har ikke engang sett gjennom alle. har lyst til å fotografere våren mer, skrive mer, men tiden strekker ikke til i det hele tatt. først må jeg gjennom en eksamen i det faget jeg absolutt ikke ville komme opp i... oh well, det er vel bare å bite tennene sammen. litt mer inspirerende er det at jeg har fått min første jobb (!!), ikke har lange veien igjen før jeg kan kjøre bil og jeg har meldt meg på skriveverksted med trafo i sommer, noe som forhåpentligvis øker inspirasjonen til å skrive. og så er det ikke lenge til ferie!

hvordan har dere det? litt stille her for tiden, både fra min og deres side. gi meg gjerne et lite tegn om dere er her <3

ivy and gold
// trykk her

hairtror jeg må klippe håret mitt sånn igjen. nesten et år siden sist, og det har vokst mye. kan konkludere med at jeg trives best med "kort" hår!


(india er forresten rett rundt hjøret! det betyr en haug med bilder mot slutten av denne måneden. underveis legger jeg garantert ut bilder på instagram @martineol, så følg meg gjerne!)

luna(fint med påskeferie)

globe

elsker denne globusen jeg kjøpte på verdens fineste butikk i roma. og den gamle platespilleren da, som etter mye om og men fungerer igjen.

autoportrait //


en av de første bøkene i år. en veldig annerledes bok, men definitivt bra. klarte ikke reading challenge'n min i fjor (lese 20 bøker), men har satt samme mål i år og skal klare det. må bare huske på å ikke gjøre samme feil to ganger - å begynne med en murstein på 800 sider når du har tre bøker igjen og året nærmer seg slutten. men poenget er jo å lese. fordi det er fint.

winter mornings

smiler mer og mer for hver dag som går. reasons: et stk fantastisk menneske (<3), lengere og lysere dager og tanken på månedene framover. i vår reiser jeg nemlig til india! INDIA! herregud, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. det skal dere få se og høre mye om. må bare komme gjennom denne 'foto-tørken' som alltid finner sted i mørketida. noe dere ser fram til?

ur

hadde ikke trodd at det var på klassetur i sverige jeg skulle finne den perfekte klokka. men der var den, på halv pris, et lite ur i gull med brun skinnrem.

celebrationfeiret bursdagen min i går, fant ut at jeg kanskje ikke er så håpløs til å lage mat likevel. uansett, det var en kjempefin kveld!

foal
// i sommer engang

nytt liv. hvor fint er ikke det.

2015feiret inngangen i det nye året på best tenkelige måte. midnattskyss og stjerneskudd og duskregn. nå har livet virkelig begynt.
håper dere hadde en strålende nyttårsaften, fine mennesker! fortell meg gjerne om den!

<3

jul. igjen. har noen veldig fine dager i vente, og skal nyte ferien. lese, slappe av og definitivt ta litt mer bilder. gjøre det jeg ikke har hatt tid til i denne stressende førjulstiden. livet er fint. god jul da, dere!

warm shadow

travel tid. nedstøvet kamera, blankis, lange skoledager, sene kvelder. // fin tid. advendt, fine mennesker, søndagsmorgner, fjerne og nære framtidsplaner, snøfall.

vinyl
// best album ever

livet er bare veldig veldig fint for tiden.

sleep
 denne skapningen blir snart elleve år. elleve! fotogen er han i allefall fortsatt. 

golden rule

hold the linedet beste er pakker i posten, iallefall når jeg så sjelden bestiller på nett. nytt belte og ny t-skjorte fra american apparel. sånn ellers har jeg hatt en superfin helg på hyttetur og november er plutselig her.

strange timesdet blir mest bilder og lite tekst her, har mye å gjøre, samtidig føles det som jeg ikke gjør noenting. jeg står i ro. 

every other freckle

 

fall right in

black sun(endelig høstferie.)

intro
more to come.

all out thoughts
//rome

mountain sound

1762 meter over havet, norge på den ene siden, sverige på den andre. rein i horisonten og sola i nakken. det mest krevende jeg har gjort noen gang, fysisk, likevel vanvittig fint.

surface

fra en fisketur på hytta i sommer, med duskregn og null fangst.

pola

//colosseum // the black keys // magnum pleasure store (se denne videoen)

 

perfect darknesstelttur i skogen. mot midnatt la tåka seg tettere og tettere og vi gikk gjennom skogen, opp i høyden og så utsikten utover byen, små ildkuler i horisonten. veldig fint.

evening sun

black chandelierhei august. du kom brått på. i det du setter en strek for sommeridyllen gir du meg også et blankt ark. men før den tid skal jeg nyte den deilige sjølufta på hytta, vise dere enda flere bilder fra roma, se en av mine beste venner for siste gang på ti måneder og forhåpentligvis kjenne lyden av skambankt og biffy clyro langt inne i hjerterota. hva med dere?

sun

sammen med to fine har jeg tilbringt en uke med sol og sjøsprøyt i ansiktet, vind og saltvann i håret. vi spilte kort, kjørte tube og vannski, satt bak på tilhengeren på vei hjem fra båthavna, hadde sand mellom tærne, smilte og lo og kunne ha ligget på svaberget med en flaske solo i handa resten av sommeren.

st. peter's basilica

peterskirken i vatikanet er definitivt den vakreste bygningen jeg har vært inn i. bildene beskriver kun bruddstykker - helheten er mindblowing. og utsikten da. fantastisk.

romejeg har tilbrakt de siste fem dagene i et museum av en by, for ja, for roma er tusen små og store kunsverk. turen startet desverre relativt dårlig - kofferten var forsinket og jeg hadde ingen kameralader til det halvveis oppladde kameraet mitt i to dager. dessuten ble jeg syk en dag. likevel sitter jeg igjen med så og si kun gode minner av herlig mat, en rå konsert (the black keys) og en rekke 'wow'-opplevelser. jeg har så mange bilder å vise at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne.

the wait is over
echolalia

my mind unfolds and I resolve to forget her but I still hear the echoes come the low
my mind?s entwined with a symphony of overheard lines of echolalia

smooth sailing


en liten smakebit på noen nye bilder av fineste sigrid .

short

ny på håret! føles bra og sommerlig.

what a pleasure

ingen muntlig eksamen, så godt som ferie. jeg leser vidunderbarn, løper i skogen og hører på beach fossils som var en favoritt i vinter.

eriophorumpinse på hytta, på tur farlig nær måsereir.

expand your mind

 

fineste marte i vakkert kveldslys. 

i will


// fra søndag

for tiden er det nydelig vær, og jeg sitter ute å leser i stedet for å gjøre matte og føre budsjett. godt å vite at det ikke er mange ukene igjen til ferie.

may

17. mai er fint, og man må smile selv når korpset vekker deg klokken seks, fordi det betyr bunad og is og folkefest. håper dere hadde en fin dag i går!

light integrated in your mindutenfor soveromsvinduet, februar vs. mai. skummelt hvor fort tiden går. 

golden sea


 

this lonely morninghver vår skriver jeg alltid noe om hvor fin våren er i typ hvert innlegg, men det er jo, in my opinion, den fineste årstiden. og nå som det er uvanlig varmt aprilvær er det umulig å ikke tenke, snakke, skrive om hvor deilig det er å kjenne sola varme. våren gjør underverker med humret, altså.

silhouettehave love will travel

tenkte jeg bare skulle meddele en liten sommerglede midt i påskekosen. jeg har bestilt konsertbilletter til the black keys!! i roma!! åh som jeg gleder meg.

vacation

endelig ferie. endelig hyttekos og sjokolade og masse lesing. god påske da, dere!

..

I wish that I could swim and sleep like a shark does
I'd fall to the bottom and I'd hide til the end of time
In that sweet cool darkness
Asleep and constantly floating away
the hillfotograferte oda og hennes nye, nydelige hest don forrige helg, i vind og fintfint lys.

who is gonna break the ice?

 det er mars, første vårmåned og uvalig vårlig vær. det er fint.

sun/rise/light/flies

 everything

word by word


golden veins

(etter typ fire år er two door cinema club fortsatt et av mine favorittband.)

london

det er ikke bare london, for snart to år siden, jeg savner. jo, jeg lengter etter å reise, men det er også noe mye enklere jeg savner. plussgrader, litt grønt gress. vinteren blir fort uinspirerende, kjedelig og kald. samtidig er det fint å se fram mot noe. å høre på warpant og phoenix gir mange fine vårminner. også blir det  jo lysere fra dag til dag. det hjelper i massevis. 

the night has opened my eyes
lunai går vandret jeg litt rundt i vinterkulda, ikke for å fryse ihjel, men for å prøve ut det nye kameraet. gjorde begge deler. desverre har jeg mye skolearbeid å gjøre framover, så det blir trolig ikke mye fotografering. anyway, hør sangen over - luna av bombay bicycle club. den er fantastisk og jeg gleder meg himla mye til det nye albumet deres kommer ut. ha en fin søndag, dere!

pentax k-3helt siden i sommer har jeg drømt om et nytt kamera, et kamera som ikke ville begrense meg. kx-en har vært gull verdt i et par år nå, men jeg kom meg aldri videre. så jeg tømte lommeboka og plutselig sto jeg med drømmekameraet i hendene; pentax k-3. ved første øyekast ser det ikke veldig annerledes ut enn det forrige, men det er noe helt annet å fotografere med. har ikke rukket å prøve det ut på ordentlig enda, men til helga skal jeg fotografere som aldri før. det klør i fingrene.

keep your eyes on the road

blikket mitt var festet på et ubestemt punkt langt borte. det var bare meg langs veien, meg og en litt skurrete stemme fra radioen, men det var ikke noe poeng i det han sa, han fra radioen, det var ikke noe som festet seg i hukommelsen. kanskje det var fordi jeg hadde så mye annet å tenke på. jeg prøvde å fokusere på det som var foran meg. veien, skogene, fjellene. la alt som øye ikke kunne fatte ligge dypt og gjemt. i et par kilometer funket det bra, ja, jeg betraktet på de vakre, snødekte fjellene som om alt var i orden, som om alt var greit.

en skurrete versjon av the rolling stones' gimme shelter begynte, og dro tankene mine noen år tilbake. ikke det at jeg hadde noe spesielt forhold til sangen, nei, det var bare stemninga den skapte sammen med den smygende kveldslufta. det var ikke et spesielt øyeblikk den minte meg om heller. men det var ei tid da lufta var klarere, der det ikke var så stor avstand mellom joroverflata og beina mine. det hadde vært mennesker vært den gangen, esensielle mennesker som hindret meg i å fly for høyt. ikke misforstå, jeg var ingen fanget fugl. de passet bare på at fallhøyden ikke ble for stor.

 


hadde jeg ikke flyttet blikket fra den vakre solnedgangen ville jeg truffet hjorten. den lå midt i veibanen, urørlig, men da jeg gikk ut av bilen så jeg frykten i dens blikk, og den sprellet forjaget i et håpløst forsøk på å flykte. jeg trodde ikke blodet skulle gjøre meg ille til mote. det hadde aldri skjedd, jeg hadde aldri vært feig, men jeg måtte snu meg, jeg var tung i hele kroppen.

 

jeg sto midt i veibanen. gimme shelter var ferdigspilt for lenge siden.

 

jeg fant fram lommekniven, det eneste jeg hadde. prøvde å feste blikket på noe annet enn øynene hans. "ikke no' mer frykt" sa jeg til ham, jeg sa det til meg selv. jeg skrudde av radioen og lot heller den hule stillheten fylle lufta, for selv om jeg hadde hjertebank var jeg så langt unna meg selv at jeg ikke kunne høre noe. jeg satte meg tilbake i bilen.
 
løpet var kjørt, men akkurat i det øyeblikket visste jeg det ikke. de vakre fargene på himmelen var borte, nå kunne jeg feste blikket på veien. nå hadde jo alt ordnet seg, tenkte jeg for meg selv, men det var feil, mørket var like intenst overalt og det var ingen forskjell på veien, tunnelene eller mitt eget hode. jeg lette febrilsk etter en sang på radioen, men stemmene var blitt så skurrete at ordene forsvant, jeg kunne ikke lenger kjenne gasspedalen under foten og kveldslufta, den forgifta kroppen min fra innsiden og ut til de blodige fingertuppene mine.


jukebox

.

både julaften og 1.juledag hjemme hos mormor har vært superfine. julen omfavner mer enn bare glede for mange, for meg. tross et enormt savn etter en person som sto meg så alt for nær er jeg takknemlig, for det har jeg all grunn til. sammen med familien har jeg fylt de siste dagene med alt for mye mat og gaver. håper deres dager har vært fine!

hunters

juletrehogst på bittelille julaften, i en snøfattig skog. julaften og 1. juledag skal feires hjemme hos mormor. så til neste gang får dere fine lesere (dere som ikke har forsvunnet i løpet av  året) ha en superfin jul. nyt den. spis mer enn du orker. pakk opp gaver som om du var sju år. tenk på de som mangler, klem de som er tilstede litt ekstra. slik har i allefall jeg tenkt å gjøre de kommende dagene så fine som mulig.

god jul!

glowdenne pusen har blitt hele ti år gammel, den fine snøen har forsvunnet, norge røk ut av håndball-vm og ødela litt av min desemberfølelse. men det er ferie og jul, noe som betyr mat, glede og en haug med inspirasjon. bare vent.

crystal

snowpå lørdagsmorgner, når det er masse nysnø, da er vinteren på sitt aller fineste.

shadowplaygamle londonbilder og joy divisions desidert fineste sang.

all in white


fineste oda og armando, tok bilder av disse to i sommer også (trykk her). 

sounds of the forest

 


//mai

cphsmå glimt fra min superkorte købentur i sommer.

stone cold

stone cold and silent, no word from above.

weighty ghost

 

the lettertiden strekker ikke til lenger. jeg vil skrive, fotografere, være kreativ, men det går ikke. likevel har jeg en haug med urørte bilder liggende som burde vært redigert og publisert. det skal jeg få gjort noe med. lover. in the meantime; hør sangen over. den er en av mange som redder meg på mørke, kalde høstmorgner. 

away we goghosts up in the trees whisper my name, you shall not have come to us in vain, take all you need all you claim

afterglowah, høstferie!

when autumn leaves start to fallhverdagsgleder: besøke sjokoladefabrikk. sesongstart av broen. kings of leons nye album (trykk her) pluss en haug med nyoppdaget musikk. høstluft, høstklær, høstsol. høsten generelt. din tur!

from the woods


fineste sigrid stiller alltid opp som modell, selv i regnet. har en haug med bilder å vise, stay tuned!

rabbit hearts

my bestie har fått tidenes søteste kaniner. hils på ludde og mike!

autumnhøsten har akkurat sagt hei, den er varm og bjørka har blitt gul, akkurat som kornåkrene hos mormor. skoledagene er lange, mens kveldene sniker seg innpå tidligere enn før. søsteren min har flyttet ut, som betyr at jeg får rommet hennes. gleder meg til å vise hvordan det blir! apropo å glede seg; i november skal sigrid og jeg på melissa horn-konsert. denne høsten blir jo bare superbra, eller hva?

white


fineste oda og armando i juli. kanskje det finnes noen trøndere som har sett ett av disse bildene i avisa? hihi.

nidarosen haug med bilder fra en svært bra lørdag. spiste først på egon med en gjeng fine mennesker, tømte lommeboka på fairytale cupcakes, og brukte resten av kvelden på å vandre langs trondheims gater. vi satt ved nidelva og så på solnedgangen med føttene dinglende over vannet, som reflekterte skyene og himmelen. det er flaut hvor lite jeg har vært rundt i min egen by. det er så lett å tenke; "jeg vil til bergen og oslo og alle de byene som er større og finere." det er en kort busstur som skiller meg og norges tidligere hovedstad nidaros, vakre nidaros, men jeg ender alltid opp med å gå på de samme kjedelige stedene. for selv om trondheim ikke er store byen, så er den himla fin. det gjelder bare å utvide horisonten litt.

(atm er jeg på hytta)

princesommerferien fikk ikke akkurat noen pangstart, men i grunn en veldig fin start likevel. jeg har gått tur med verdens fineste hund, badet i iskladt vann, jogget tidlig på morgenen, tilbringt mye tid med fine mennnesker om kvelden, sett film, spist jordbær, sjokoladekake, pistasjenøtter ++ hvordan startet ferien din?

of space and time


noen bilder jeg tok av fineste marte the other day.

jeg er så ferdig med ungdomskolen nå, drittlei x100. muntlig eksamen i naturfag gikk bra og nå kan jeg senke skuldrene på ordentlig. tusentakk for mange fine spørsmål btw, men det er fortsatt lov å stille flere her! skal svare på de så fort som mulig.

obvious bicycleer endelig ferdig med skriftligeksamen, har sola konstant i nakken og i øynene og varmen er vanvittig, noe som overbeviser meg om at det er ferie. slik er det desverre ikke, men siden standpunktkarakterene er satt (5,4 i snitt, må få brife litt da), senker jeg skuldrene og spiser for mye is i stedet for å være produktiv. jeg har jobbet veldig hardt med skolearbeid dette halvåret, men nå er jeg bare sliten, samtidig vanvittig glad og lettet.

sånn ellers hører jeg på vampire weekends nye album og leser the fault in our stars. innså kun etter noen få kapitler at det ikke er uten grunn at den boka pryder hundrevis av blogger og instagram-profiler. herregud, for en bok. god helg, fine!

summer breezemodell aka bestevenn aka sigrid.

crazy vibes
ok, denne dagen har gått over all forventning. en. jeg går ut ungdomskolen med toppkarakter i både engelsk skriftlig og muntlig. to. det er langhelg (selv om med innebærer øving til flere prøver). tre. trondheim bestemte seg for å by på litt sommervarme i dag, så jeg og sigrid grep denne sjeldne sjansen til å gå ut å ta bilder i skjørt og bare armer. fire. vi møtte på et rådyr, prøvde å følge etter den inn i skogen, noe som resulterte i hullete strømpebukser og sår på leggene. fem. jeg har så utrolig mange bilder å vise - gamle og nye - at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. 

god langhelg, fine! <3

may


_mai i fjor

mai betyr masse skolearbeid, eksamner, og i dagens tilfelle snø og storm. likevel synes jeg mai er den aller fineste måneden i året. alt blir bedre med tynnere strømpebusker (aller helst ingen strømpebukser), en haug med fridager, feiringer, smil og farger. (sorry, kommer aldri til å slutte å snakke om våren, den er bare så himla fin.)

lllforrige søndag, hos mormor. (det fotografiet jeg holder i er av min oldemor, og er et av de nydeligste bildene i verden)

Your brown eyes are my blue skies. Better not to be the first one diving in,
though you caught me and you know why
you breathe in the deepest part of the water.

flume

i nuet har jeg ikke så mye på hjertet, selv om vi befinner oss i min favorittårstid og jeg smiler. jeg smiler fordi vinterjakka er pakket bort, fordi jeg kan jogge på tørr asfalt og fordi helgen nærmer seg. tross alt stress med ting som må gjøres,  er det umulig å ikke like våren. eller hva sier du?

exhale

nå kan jeg puste ut. delvis, i allefall. de to neste ukene har jeg nemlig fire tentamner. men akkurat nå er det fredag, det er bar asfalt ute og vår. god helg, fine!

x10

som noen av dere sikkert allerede har sett på instagram, så var det et kamera som ventet på meg i posten i går. ofte vil jeg ha med meg kamera et eller annet sted, men det er et ork å dra rundt på den tunge speilrefleksen. pentaxen bråker i tillegg noe helt sykt, så det er umulig å være diskre. dessuten har kameraet et litt retro utseende, så det er jo ingen grunn til å ikke elske det.

overjoyed
(fra hytta i påska)

den kommende uka blir ganske hektisk, men det går bra, for om noen dager får jeg nemlig noe veldig fint. stikkord: materialistisk, svart, og relativt lite. hihi.
God søndag!

the shorede siste dagene har jeg tilbringt på hytta med familien slik vi gjør hver påske. masse god mat, quiz, turer i fjæra. alltid like koselig.

nothing//everything
chasing goldgårsdagen var virkelig en bra start på ferien. stikkord: sol, smoothie, gratis boller og litt mer sol.

black flies
just kids


 

thursdaytorsdagsbaking med beste sigrid. marmor-muffins med litt for mye topping, men veldig veldig godt.

(synes dere er bittelitt dårlige til å kommentere. sidevisninger og sånt bryr jeg meg lite om, men kommentarer er viktig for meg. setter utrolig stor pris på hver og en jeg får!)

daydream


finallynå er det endelig ferie, og jeg har virkelig aldri trengt en ferie så mye som nå. siden jeg har vært litt fraværende i det siste, har jeg veldigveldig lyst at du, som leser dette akkurat nå, svarer på dette: hvem er du? hvorfor leser du bloggen min? Hva savner du med den? (dere er forresten veldig fine)

.


gamle engangskamerabilder.

unnskyld.

breakfast
past//future


// september og oktober

fint å titte i arkivet, når inspirasjonen er litt nede. alt jeg klarer å tenke på er hva jeg skal gjøre til høsten, er nemlig utrolig usikker. men akkurat nå er det fredag, og jeg skal ut å spise på egon med fine folk. god helg!

heartbeats

// fineste sigrid tidligere i vinter. (kvaliteten ble forresten utrolig dårlig når jeg lastet opp bildene).

horsesxmas


både fra i går og i dag.

jeg har hatt to kjempefine dager hos mormor sammen med familien (og mat, mye mat). gidder ikke å legge ut bilder av gaver osv, men la oss bare si at det blir mye shopping i romjula og utover nyåret. hihi. håper alle har hatt en bra jul, det fortjener dere!

heathar hatt feber og hodepine de to siste dagene. ikke gøy, men er heldigvis bedre nå.

-denne søtnosen blir hele 9 år i dag! 
sånn ellers stoppa hjertet mitt litt i dag, fant ut at kings of leon kommer til hove. oh my.

moonhei, desember.

youth


mallorca 2012 (postet disse på min forrige blogg også)

children make you want to start life over - muhammad ali

långa nätter

långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter, och jag sitter vid fönstret I mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus.

flyt.

... la meg flyte som vannet. er så lei av å skrape meg opp på steinene.

asleepsing me to sleep.

night time


finere oktobernatt må man lete lenge etter.

nå vil jeg at dere skal fortelle litt om dere selv. fortell hva du drømmer om, hva dere lengter etter, hva som helst.

cometlitt depressive innlegg i det siste, beklager det. jeg er sliten, men har det egentlig veldig fint; vinteren har kommet (har littt blandede følelser om det, da), jeg drikker mye te, hører på fineste musikken (the shins hjerte) og tilbringer tid med fine mennesker.

shinethe stars are beautiful, and do you know why? 'cause you're among them.

horsesbig eyes

 

dark paradise

 

perfect darkness

blue velvet

visste dere at aves betyr fugler på latin? 

<3 hei alle nye føgere

30stockholm.

bytur.

hos mormor.

på hytta.

sommeren min gjennom engangskamera.

smells like teen spirit

qonque

tenkte å si heioghade - i morgen befinner jeg meg i ingenmannsland med 50 andre individer, tunge sekker og skog så langt øye kan se. med andre ord - klassetur. telt, myr og brente pølser er ikke helt min greie, so you better wish me good luck. hehe.

merci
 
benytter anledningen og sier tusen takk til alle fine mennesker der ute som kommenterer og leser. det er ikke hundrevis, men det er mye bedre med en fugl i hånden enn ti på taket. nettopp.

dere er best, hjerte. 

lacefear is like fire
sarah

from the woodspå en onsdag, når du kjenner at hverdagen gjør deg litt stressa, da går du ut i skogen sammen med to fine, spiser blåbær og kjenner varmt sommerregn mot huden. 

england

exhalenoen sommerdager trenger man ikke å gjøre stort, ikke sant? det er det jeg driver med for tiden. puster.

rabbit hearttenkte dere skulle få hilse på dette sjarmtrollet, chamina! haha, hun er et kapittel for seg selv.

the smell after rain

but if you knew you might not be able to see it again tomorrow, everything would suddenly become special and precious, wouldn?t it?

haruki murakami

audience of one

når man starter dagen med sola i ansiktiet og en god bok i hendene og avslutter den på nattkino med venner man ikke har sett på lenge, da skulle man ønske alle fredager var slik. fylt med sol og latter.
.

blommor

fine sommerdager sammen med sigrid.

I dag (ehe natt) har verdens aller aller beste søster bursdag, gratulerer med dagen pernille! 

the light at home

(follow my blog with bloglovin) 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jeg tilbringer kalde, overskyete sommerdager hjemme hos sigrid; vi synger litt for høyt, baker, og har vannkrig. in other words - vi gjør det beste ut av dagene, for det er det sommeren handler om. right?

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits