desember 2013

2013

det er uvirkelig hvor raskt dette året har gått. 2013 har vært bra, med mange minner og opplevelser. jeg har sett så mange bra artister og band live - the heavy, jake bugg, macklemore, kings of leon, first aid kid, james morrison og melissa horn. jeg har vært i fantastiske praha, samtidig som jeg har blitt bedre kjent i min egen by. jeg har tatt tusenvis av bilder, lest litt for få bøker, og løpet av det siste halvåret har jeg funnet tilbake til det å skrive små tekster. i 2014 skal jeg fokusere mer på alt dette, det jeg liker og det som er viktig for meg. og en reise til roma er allerede i tankene. can't wait.

fortell meg om ditt år, eller dine planer for 2014!

in bloom
.

både julaften og 1.juledag hjemme hos mormor har vært superfine. julen omfavner mer enn bare glede for mange, for meg. tross et enormt savn etter en person som sto meg så alt for nær er jeg takknemlig, for det har jeg all grunn til. sammen med familien har jeg fylt de siste dagene med alt for mye mat og gaver. håper deres dager har vært fine!

hunters

juletrehogst på bittelille julaften, i en snøfattig skog. julaften og 1. juledag skal feires hjemme hos mormor. så til neste gang får dere fine lesere (dere som ikke har forsvunnet i løpet av  året) ha en superfin jul. nyt den. spis mer enn du orker. pakk opp gaver som om du var sju år. tenk på de som mangler, klem de som er tilstede litt ekstra. slik har i allefall jeg tenkt å gjøre de kommende dagene så fine som mulig.

god jul!

glowdenne pusen har blitt hele ti år gammel, den fine snøen har forsvunnet, norge røk ut av håndball-vm og ødela litt av min desemberfølelse. men det er ferie og jul, noe som betyr mat, glede og en haug med inspirasjon. bare vent.

crystal

old but gold


// 2012

hva er vel bedre enn å gjenoppdage gamle favorittband? har på et eller annet merkelig vis glemt hvor høyt jeg elsker bombay bicycle club og red hot chilli peppers, som jeg oppdaget  for typ to år siden. perfekt musikk til dager som denne, der man går rundt i pysj, dikker te og hoster konstant. 

snowpå lørdagsmorgner, når det er masse nysnø, da er vinteren på sitt aller fineste.

shadowplaygamle londonbilder og joy divisions desidert fineste sang.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits