oktober 2015

amber fortdet begynner å bli en god stund siden jeg var i india, men jeg føler at jeg ikke har fått vist alt enda. dette er amber fort i byen jaipur. definitivt et av de fineste stedene jeg har vært. gammelt, stort, vakkert. et fort med en borg rundt som beskyttelse, kan minne litt om den kinesiske mur. ikke bare var fortet storslått utenpå - inni var det blant annet en utrolig vakker speilsal der tusenvis av små speil- og glassbiter var satt sammen til et kunstverk. bare se: 

au(ro)ra


for litt siden var det mye nordlys i trondheim. men nordlysfotografi er ikke min greie. overlater det til noen andre. fint å se på er det iallefall. ta en pause, se opp, bevege blikket. vanskelig å ikke bli fascinert om og om igjen, er det ikke?

en tur i fjellet

jeg går som regel ikke. jeg sykler og reiser kollektivt, jeg sitter i bilen. her vandrer jeg. jeg går ikke. jeg plasserer den ene foten foran den andre uten å gå. uten å komme et sted med en avtale, en hendelse. her vandrer jeg. oppover, mot en topp og en destinasjon. mot, ikke til. her bare er jeg. jeg skal ikke noe sted. 

nå er det oktober og ferie, tid for å gjøre alt man har hatt lyst men ikke tid til. det er tid for å vandre ute, vandre gjennom historier i bøker, vandre med kameraet rundt halsen nettopp uten å måtte eller skulle noe. 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits