oktober 2013

weighty ghost

 

."...han tar en titt rundt i rommet også, og først nå oppdager han at globusen har falt ned fra vinduskarmen i løpet av natten. den ligger knust under radiatoren, i hundrevis av verdensdeler, og den lille pæren inni er svart og utbrent. da husker herman hva han drømte, han blir nesten svimmel, og samtidig husker han at dette er første gangen at han husker en drøm."  
(fra "herman" av lars saabye christensen)

the lettertiden strekker ikke til lenger. jeg vil skrive, fotografere, være kreativ, men det går ikke. likevel har jeg en haug med urørte bilder liggende som burde vært redigert og publisert. det skal jeg få gjort noe med. lover. in the meantime; hør sangen over. den er en av mange som redder meg på mørke, kalde høstmorgner. 

jag ville va hårdare än asfalt

søndag. 

flashbacks

 
//prague, july

oversized coat

i år bestemte jeg meg for å investere i en kåpe i stedet for en kjedelig parkas. å finne en som var varm, fin, i god kvalitet og til en ok pris viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde. jeg hadde vært overalt før jeg for noen uker siden var innom lounge og fant denne himla fine kåpen fra ganni. den var for lang og dyrere enn jeg hadde sett for meg, men det var siste eksemplar og jeg tømte lommeboka. lengden fikset jeg hos en skredder, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

love bound with melodynoe jeg har brukt mye tid på i det siste er å finne ny musikk, og discover-funskjonen på spotify er derfor gull verdt. jeg oppdager stadig vekk en haug med favorittsanger (se over), men favorittband er sjeldne å finne. få kan måle seg med two door cinema club, the strokes, arctic monkeys og kings of leon. det er faktisk mellom 2-3 år siden jeg oppdaget disse bandene. et favorittband for meg er med andre ord musikk jeg vil ha glede av i mange år framover - ikke noe jeg blir lei av i løpet av måneden. tross harde krav (haha) har jeg trolig funnet en ny kandidat - the crookes. om du liker indierock, vil du falle pladask for disse britiske gutta. æresord.

away we goghosts up in the trees whisper my name, you shall not have come to us in vain, take all you need all you claim

afterglowah, høstferie!

where i'm walking

dere hadde rett - jeg har fått walk-in! to stativer, en fin collage, et stooort skap og en kommode oldefar har laget. love it!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits