september 2013

the big interior posthere it is! dette er store deler av mitt nye rom. mangler litt detaljer på hyller og sånn, men ellers er det finito. er superfornøyd, spesielt med collagen som henger over senga og den gule, slitte stolen på det persiske teppet. føler det pretty much reflekterer stilen min - ikke for mye, men likevel med et særpreg. 

men - jeg har jo ikke noe klesskap? gjett en gang mihihi.

through the deep, dark wood

 

when autumn leaves start to fallhverdagsgleder: besøke sjokoladefabrikk. sesongstart av broen. kings of leons nye album (trykk her) pluss en haug med nyoppdaget musikk. høstluft, høstklær, høstsol. høsten generelt. din tur!

from the woods


fineste sigrid stiller alltid opp som modell, selv i regnet. har en haug med bilder å vise, stay tuned!

rabbit hearts

my bestie har fått tidenes søteste kaniner. hils på ludde og mike!

IT

jeg bestiller så og si aldri på internett, derfor er det ekstra morsomt når det en sjelden gang ligger firkanta, flate pakker i postkassa. it er fylt med alexa chungs små tekster, illustrasjoner og fotografier. gleder meg til å lese!

changing of the seasonsfredag er verdt i feire, klikk her , her og her for å høre noen sanger som i allefall får meg i godt humør. god helg!

autumnhøsten har akkurat sagt hei, den er varm og bjørka har blitt gul, akkurat som kornåkrene hos mormor. skoledagene er lange, mens kveldene sniker seg innpå tidligere enn før. søsteren min har flyttet ut, som betyr at jeg får rommet hennes. gleder meg til å vise hvordan det blir! apropo å glede seg; i november skal sigrid og jeg på melissa horn-konsert. denne høsten blir jo bare superbra, eller hva?

favourite blogsdet er få blogger som skiller seg ut og faktisk inspirerer og overasker meg gang på gang. mrmrsglobetrot er en av dem. bloggen skrives av et ektepar som reiser verden rundt og fotograferer. bildene er så sjukt fine, får så lyst til å reise til island og fotografere landskapet der. icon er en litt annerledes blogg, fortsatt foto, men også mote. to søstre fra stockholm som tydelig legger mye sjel i hvert innlegg. begge de to er verdt å sjekke ut! og fortell meg gjerne om noen blogger som inspirerer deg.

 

 

thunder

 

og da det begynte å tordne våknet jeg, brått og underlig. den lille glippen i døråpningen var mørk, det var intet glimt av lys, ei i vinduet. alt var fargeløst og dypt. men det var ikke bare tordenet som hadde vekket meg. noen hadde lagt dynen varsomt over skuldrene mine, nå, i sommervarmen. huden min var varm og klam, nå kunne jeg skimte konturene av rommet.

 

jeg rev av meg dynen og gikk gjennom huset, i mørket. tomt. men inne i hodet mitt var det fult, det var tungt,  jeg lente meg inntil vinduet på soverommet ditt. et lysglimt utenfor. det forsvant like fort som det kom. jeg lukket øynene, men det var like mørkt uansett. jeg hørte, nei, jeg følte vannet sildre på utsiden av ruten. ønsket jeg kunne kjenne blodet sildre på innsiden også. føle meg levende, skjønner du hva jeg mener? så jeg lot hånden hvile ved hjertet, men det var som om jeg fortsatt hadde dynen over meg, mine egne hjerteslag forsvant under et tykt lag av dun, jeg presset hånden min mot ribbeina, hardere. nå buldret det over meg og i noen få sekunder lot jeg som om det var hjerte mitt som brølte. men da jeg åpnet øynene innså jeg virkeligheten, for det var stor forskjell på mørket i rommet og mørket i hodet.

 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits