august 2014

surface

fra en fisketur på hytta i sommer, med duskregn og null fangst.

left hand free

i sommer har jeg lest mye. hemningway og hornby, noe bra, noe mindre bra. men snart har jeg ikke tid til å lese annet enn psykologi og historie, det vet jeg, kanskje ikke teori til oppkjøringa engang. målet er å lese tjue bøker i løpet av året, og det skal jeg nå. så langt er jeg på bok nummer femten, everything is illuminated av jonathan safran foer. les den. morsom og fin og trist og jeg tror han er min nye favorittforfatter. anyway, håper dere har fått en fin skolestart, hva enn dere gjør, fortell! liker å høre om sånt.

pola

//colosseum // the black keys // magnum pleasure store (se denne videoen)

 

perfect darknesstelttur i skogen. mot midnatt la tåka seg tettere og tettere og vi gikk gjennom skogen, opp i høyden og så utsikten utover byen, små ildkuler i horisonten. veldig fint.

musei capitolini

altså, for et sted.

evening sun

black chandelierhei august. du kom brått på. i det du setter en strek for sommeridyllen gir du meg også et blankt ark. men før den tid skal jeg nyte den deilige sjølufta på hytta, vise dere enda flere bilder fra roma, se en av mine beste venner for siste gang på ti måneder og forhåpentligvis kjenne lyden av skambankt og biffy clyro langt inne i hjerterota. hva med dere?

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits