august 2013

changelangt, formløst hår og ombre ble etter en god stund veldig kjedelig. forandring fryder, am i right? 

 

white


fineste oda og armando i juli. kanskje det finnes noen trøndere som har sett ett av disse bildene i avisa? hihi.

blommor

 

 

 

 

 

det føles litt godt å ta bussen om morgenen, og vandre over torget til skolen. selv om vi ikke har gjort så mye annet enn kleine bli-kjent-leker (si en sjekkereplikk til en av det motsatte kjønn mens vi satt i fanget på dem og stirret dem i øynene), så virker det så langt som en bra klasse. jeg har 10 x mer motivasjon enn jeg hadde for et halvt år siden, og dog det kan forsvinne fort, tror jeg disse årene blir fine. 

summer'13

i sommer har jeg
vært  innom oslo og tysenfryd. hatt en insane bra dag å hove. slappet av på hytta. vært i fantastiske praha og innom københavn. slappet av i sola på munkholmen. badet, grillet, laget blomsterkrans. opplevd en utrolig bra konsert med first aid kit og james morrison. øvelseskjørt (!). sett den aller siste sesongen av skins uk, og fått tårer i øynene. utrolig nok klart å trene regelmessig. slappet av sammen med marte hjemme hos tanta hennes. fremfor alt har jeg smilt, ledd, fotografert og nytt en helt sjukt bra ferie.

og i morgen begynner jeg på vgs og det tror jeg blir bra. høsten kan bare komme. fortell meg om din ferie, eller dine planer for høsten!

booksselv om vgs er rett rundt hjørnet (hjelp) og høsten sannsynligvis blir viet til skolebøker, så håper jeg virkelig at jeg får tid til å lese noe... frivillig. disse ligger i køen, men akkurat nå leser jeg  to kill a mockingbird. den er jo utrolig kjent, og det er ikke uten grunn. til tider må man bare smile, tross rasediskriminering, voldtekt og urettferdighet. anbefales!

forresten - med tanke på de fine kommentarene jeg fikk på teksten i forrige innlegg så er dere kanskje interessert i å lese flere tekster? jeg elsker å skrive slike små historier, og skal prøve å ta meg mer tid til det. 

 

eagledu er en ørn. du brer ditt to meter lange vingespenn mektig utover himmelen, med en fjærdrakt og en målbevissthet ulik noen annen. et symbol på styrke, kraft, du eier ingen redsel, ingen frykt, du kan stupe mot bakken uten å nøle, og i neste øyeblikk stige opp mot skyene. du er en einstøing, en individualist og et rovdyr med faretruende våpen; et kraftig nebb, sylskarpe klør, et syn som oppfatter selv de minste bevegelser. og likevel er du så grasiøs og enestående. ja, det finnes lite som er så skremmende og vakkert samtidig som en ørn, som deg. 

 

noen ganger vil jeg også være en ørn, jeg vil ha luft under vingene, kjenne friheten, stoltheten. jeg vil reise meg like fort som jeg faller. for når jeg skimter deg høyt over tretoppene, ser jeg noe storartet og fryktløst. tross avstanden som skiller oss føler jeg nærheten din. styrken din. jeg lukker øynene, utfolder armene og later som jeg letter fra bakken. men jeg har ingen vakker fjærdrakt eller grasiøsitet. jeg trykkes ned mot bakken av tyngdekraft. jeg legger armene i kors, krymper meg sammen. likevel holder jeg hodet høyt og blikket hevet, ikke av stolthet, men jeg er redd for å slippe deg av syne, redd for at min eneste tilknytning til styrke og frihet skal forsvinne under de spinkle, ubrukelige vingene mine.

the seaThe sea always filled her with longing, though for what she was never sure.
Cornelia Funke

cathedral

litt mer praha. vi var i en svær katedral og så på utallige glassvindu, det var sjuke detaljer overalt og flere brudepar som skulle ta bryllupsbilder. vi gikk omtrent 287 smale, bratte og svimlende trappetrinn og fikk en insane utsikt over så og si hele byen. enda en gang.

 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits