from the woods

på en onsdag, når du kjenner at hverdagen gjør deg litt stressa, da går du ut i skogen sammen med to fine, spiser blåbær og kjenner varmt sommerregn mot huden.

.

england

we must be somwhere in london, we must be loving our lives in the rain,we must be somewhere in london,walking abbey lane (push)

brick lane

mer london - brick lane og spitalfields market. på det markedet var det så utrolig mye fint, og jeg fikk med meg noe hjem også.

london

siden sist har jeg hatt londons lange gater under føttene, kameraet rundt halsen og en handlepose i hver hånd. jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne; det fantastiske hotellet, butikkene, gatene, menneskene. en ting er iallefall sikkert. jeg elsker den byen. nå som skolen starter igjen kan kame...

s.o.l

bak de høye firkantede bygningene, som var det eneste man kunne skimte gjennom vinduet, var himmelveggen prydet med en eksplosjon av varme farger. det var som om sola hadde beveget seg sakte langs veggen før hun tittet opp bak kanten. der lyste hun inn i hvert vindu i hennes rekkevidde, bortsett ...

exhale

noen sommerdager trenger man ikke å gjøre stort, ikke sant? det er det jeg driver med for tiden. puster.

rabbit heart

tenkte dere skulle få hilse på dette sjarmtrollet, chamina! haha, hun er et kapittel for seg selv.

the smell after rain

but if you knew you might not be able to see it again tomorrow, everything would suddenly become special and precious, wouldn?t it? haruki murakami

adventure

jeg bruker tiden til å nyte det som er igjen av sommeren. jeg har nemlig noe fint å se fram til, london! så hvis noen har tips om hva man burde få med seg der, tell me! forresten, still meg spørsmål her. hvasomhelst.

audience of one

når man starter dagen med sola i ansiktiet og en god bok i hendene og avslutter den på nattkino med venner man ikke har sett på lenge, da skulle man ønske alle fredager var slik. fylt med sol og latter.

.

with no colours on our skin,we were light and paper-thin

sjung

den første dagen i august kunne ikke vært bedre, og jeg har så mye jeg skulle ha sagt. en liten del av dagen var konsert med bob hund og laleh. med regnet i håret og bassen i brystkassa sto vi helt ved scenekanten og hadde det sinnsykt bra.
hits