juli 2014

sun

sammen med to fine har jeg tilbringt en uke med sol og sjøsprøyt i ansiktet, vind og saltvann i håret. vi spilte kort, kjørte tube og vannski, satt bak på tilhengeren på vei hjem fra båthavna, hadde sand mellom tærne, smilte og lo og kunne ha ligget på svaberget med en flaske solo i handa resten av sommeren.

anzio

en times togtur unna roma ligger havnebyen anzio. det var fint å ha en dag fri for shopping og sightseeing og turister, bare ligge på stranden og høre på bølgene.

st. peter's basilica

peterskirken i vatikanet er definitivt den vakreste bygningen jeg har vært inn i. bildene beskriver kun bruddstykker - helheten er mindblowing. og utsikten da. fantastisk.

romejeg har tilbrakt de siste fem dagene i et museum av en by, for ja, for roma er tusen små og store kunsverk. turen startet desverre relativt dårlig - kofferten var forsinket og jeg hadde ingen kameralader til det halvveis oppladde kameraet mitt i to dager. dessuten ble jeg syk en dag. likevel sitter jeg igjen med så og si kun gode minner av herlig mat, en rå konsert (the black keys) og en rekke 'wow'-opplevelser. jeg har så mange bilder å vise at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne.

the wait is over
martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits