juni 2015

beatles ashram


sannsyligvis det kuleste stedet noen sinne. det som i dag bare er ruiner fylt med grafitti, var en gang var bosted for the beatles. 

multi-lovesommerferie. denne sangen. telefon om at jeg kan være frivillig på slottsfjell likevel, og at det går opp med jobben. skriveverksted via trafo, med en utrolig dyktig forfatter. planlegging av små sommerturer. 

forvandlingenskjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke har lest kafka før nå nylig? forvandlingen og andre fortellinger er kanskje min nye favorittbok, og franz kafka er trolig min nye favorittforfatter. helt min greie. 

noen andre som leser noe fint for tiden?

to minutter av india

(pst! ikke se den her, men trykk på "vimeo" nederst i hjørnet og se den i HD!)

små snutter fra indiaturen. jeg er ikke god til å filme i det hele tatt, men synes likevel det er en fin måte å få vist mye på kort tid. her ser dere blant annet (i rekkefølge):

glimt fra et sikh-tempel, der de laget mat til tusenvis av mennesker daglig - amer fort og det vakre speilrommet der - slangetemmere - stakkarslige elefanter - rafting i ganges (som jeg gjorde!) - luksus-resort i jaipur - en liten hund som fulgte oss på skogstur - beatles cathedral i rishikesh - folkelivet i hardiwar

og kanskje litt vel mange aper. 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits