juni 2014

praguebilder fra praha i fjor sommer, pluss en råfin sang med passende tittel. hør den, men se også denne ekstra fine live-versjonen. nå er det ikke lenge til jeg igjen er titusen meter opp i luften på vei mot, det jeg er ganske sikker på at er en like fantastisk by. 

echolalia

my mind unfolds and I resolve to forget her but I still hear the echoes come the low
my mind?s entwined with a symphony of overheard lines of echolalia

smooth sailing


en liten smakebit på noen nye bilder av fineste sigrid .

short

ny på håret! føles bra og sommerlig.

what a pleasure

ingen muntlig eksamen, så godt som ferie. jeg leser vidunderbarn, løper i skogen og hører på beach fossils som var en favoritt i vinter.

eriophorumpinse på hytta, på tur farlig nær måsereir.

heaven's on firesnart fri, snart late sommerdager, is og masse lesing, snart roma og the black keys - konsert. dessuten skal jeg være frivillig på pstereo-festivalen i slutten av ferien, noe som betyr enda flere konsterter! denne sommeren er dømt til å bli bra. har dere noen fine sommerplaner?

monstermenneske

leste nettopp ferdig denne lange,  men fine boka - monstermenneske av kjersti annesdatter skomsvold. den er annerledes,  ganske mørk og trist, men også morsom innimellom. noen som har en bok å anbefale?martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits