prague

bilder fra praha i fjor sommer, pluss en råfin sang med passende tittel. hør den, men se også denneekstra finelive-versjonen. nå er det ikke lenge til jeg igjen er titusen meter opp i luften på vei mot, det jeg er ganske sikker på at er en like fantastisk by.

echolalia

my mind unfolds and I resolve to forget her but I still hear the echoes come the lowmy mind?s entwined with a symphony of overheard lines of echolalia

smooth sailing

en liten smakebit på noen nye bilder av fineste sigrid .

short

ny på håret! føles bra og sommerlig.

what a pleasure

ingen muntlig eksamen, så godt som ferie. jeg leser vidunderbarn, løper i skogen og hører på beach fossils som var en favoritt i vinter.

eriophorum

pinse på hytta, på tur farlig nær måsereir.

heaven's on fire

snart fri, snart late sommerdager, is og masse lesing, snart roma og the black keys - konsert. dessuten skal jeg være frivillig på pstereo-festivalen i slutten av ferien, noe som betyr enda flere konsterter! denne sommeren er dømt til å bli bra. har dere noen fine sommerplaner?

monstermenneske

leste nettopp ferdig denne lange, men fine boka - monstermenneske av kjersti annesdatter skomsvold. den er annerledes, ganske mørk og trist, men også morsom innimellom. noen som har en bok å anbefale?
hits