april 2015

this is india

små glimt gjennom bussvinduet. kuene er overalt (selv inne i minibankene...), lastebilene er pyntet og malt i all verdens farger, trafikken gjør en gal. og inderne er interesserte når en flokk med vestlige turister kjører forbi. jeg, mamma, tante og søskenbarnet mitt reiste nemlig på en organisert tur med reiseleder og ti andre nordmenn. på forhånd var jeg litt skeptisk til en slik organisert reise, men det viste seg å være veldig betryggende i et så annerledes og kaotisk land. dessuten er jeg sikker på at jeg ikke hadde opplevd halvparten av alt det fantastiske jeg var med på om jeg hadde reist på egenhånd.

namastejeg er tilbake etter en fantastisk tur i india, en reise med vanvittig mange inntrykk og opplevelser som vil bli vanskelig å gjenfortelle. jeg har i allefall vanvittig mange bilder. men hvor skal jeg begynne? her er en liten notat jeg skrev på bussturen til byen jaipur.

12. april 11:46
føler at jeg ser india litt fra utsiden. står utenfor og ser, og får bare med meg en brøkdel. folk som passerer, dagliglivet deres vet jeg ingenting om. rask blikkontakt, et sterkt og intenst blikk. og det er alt. jeg sitter i en buss og ser på verdenen her utenfra. lærer og opplever mye, får en haug med inntrykk, en smak av både fantastisk mat og tradisjoner. men det er en uungåelig distanse.  

ivy and gold
// trykk her

hairtror jeg må klippe håret mitt sånn igjen. nesten et år siden sist, og det har vokst mye. kan konkludere med at jeg trives best med "kort" hår!


(india er forresten rett rundt hjøret! det betyr en haug med bilder mot slutten av denne måneden. underveis legger jeg garantert ut bilder på instagram @martineol, så følg meg gjerne!)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits