!!!

jeg er offesielt ferdig med alle tentamner på ungdomskolen, har fått nye sko, og det er hestehov overalt. det faktum at klokken er ti på kvelden og at det fortsatt ikke er helthelt mørkt ute, er ubeskrivelig deilig. og det aller beste til slutt: jeg skal på hove og se kings of leon!!!

lll

forrige søndag, hos mormor. (det fotografiet jeg holder i er av min oldemor, og er et av de nydeligste bildene i verden)

Your brown eyes are my blue skies.

Better not to be the first one diving in,though you caught me and you know whyyou breathe in the deepest part of the water.

road

(unskyldingen min for denne videoen er at jeg satt fire timer i bil i påskeferien. lekte meg litt i imovie, ehe.)

you had me at hello

litt nytt.

flume

i nuet har jeg ikke så mye på hjertet, selv om vi befinner oss i min favorittårstid og jeg smiler. jeg smiler fordi vinterjakka er pakket bort, fordi jeg kan jogge på tørr asfalt og fordi helgen nærmer seg. tross alt stress med ting som må gjøres, er det umulig å ikke like våren. eller hva sier du?

exhale

nå kan jeg puste ut. delvis, i allefall. de to neste ukene har jeg nemlig fire tentamner. men akkurat nå er det fredag, det er bar asfalt ute og vår.god helg, fine!

x10

som noen av dere sikkert allerede har sett på instagram, så var det et kamera som ventet på meg i posten i går. ofte vil jeg ha med meg kamera et eller annet sted, men det er et ork å dra rundt på den tunge speilrefleksen. pentaxen bråker i tilleggnoe helt sykt, så det er umulig å være diskre.des...

overjoyed

(fra hytta i påska)den kommende uka blir ganske hektisk, men det går bra, for om noen dager får jeg nemlig noe veldig fint. stikkord: materialistisk, svart, og relativt lite. hihi.God søndag!

all the time

så var vi på'n igjen. morroa er over. en haug med prøver, tenamner og ikke minst eksamen. kan ikke love at jeg får til å oppdatere jevnlig framover. men jeg har en del redigerte, upostede bilder som ligger på lager. hvis jeg får anleding til å skrive en tekst eller to så skal jeg gjøre det, med t...
hits