mars 2015

luna(fint med påskeferie)

osloforrige helg tilbrakte jeg med kjæresten i oslo, og fikk tidenes beste konsertopplevelse med royal blood og nelson can på rockefeller. vi hadde ikke mye tid utenom konserten, men utnyttet den tiden vi hadde til å vandre rundt i både vårsol og snøstorm, med middag på døgnvill og frokost på villa paradiso. fineste helga på lenge.

glasses

har blitt brilleslange og jeg liker det.

globe

elsker denne globusen jeg kjøpte på verdens fineste butikk i roma. og den gamle platespilleren da, som etter mye om og men fungerer igjen.

noise


// sommeren 2014

blogging blir desverre litt glemt oppi alt stresset, men nå har jeg endelig en litt rolig uke. det er mye fint som skjer; har dansa til honningbarna og razika, kjent vårsola i ansiktet og følt at timesvis med arbeid har gitt resultater. og i dag er det jo også en fin og viktig dag, 8.mars. det minner meg på at jeg om to uker skal stille ut bilder på verdens kuleste festival i bodø - kjerringråkk! definitivt verdt å skjekke ut. hvordan har dere fine mennesker der ute det for tiden?

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits