mars 2014

favourites

dette er noen få av mine absolutte favorittvideoer. noen på grunn av musikken, andre på grunn av selve videoen. sangen animal av jenny and johnny vil alltid være min favorittsang. videoen av santana på woodstock-festivalen er bare så fantastisk herlig. sånn helhetlig er videoen av matt corby den fineste og jeg får frysninger hver gang. bare se den.
legg gjerne igjen en link til en fin sang/video/musikkvideo.

backpack

det er helg, sola skriker vår vår vår og kråkesølvs nyeste album er her. lately har flere av favorittartistene mine kommet ut med nye album, og skuffet. bombay bicycle club, kings of leon og arctic monkeys, for å nevne noen. men ikke denne gangen.

on the road

?the best teacher is experience and not through someone's distorted point of view.?

det er virkelig fint å ha boklesing som skoleoppgave. jack kerouac formidler egne opplevelser, fra øst til vest i amerika på femti-tallet. en finfin bok som virkelig vekker reiselysten i en. 

the birds

 

du har forandra deg. det var nysnø, det var stille og det var som om fuglene sang annerledes. ikke mørkere, ikke lysere, men med et annet tonefall. du var en annen nå. det var ikke noe nytt, hun hadde sett det lenge, fuglene hadde varslet henne i god tid, "hei, se!" hadde de sagt fra tretoppene, og hun løfta blikket, myste gjennom store snøflak. det gjorde henne verken glad eller trist, men hun fikk en følelse av at snart, snart ville fuglesangen kun bli vakker, ikke gjenkjennelig og nær, snart ville det snø tettere, og det ville legge seg et nytt lag over det gode gamle. det lettet forsåvidt ikke på humøret. og det verste var at hun ble stående å se på, helt i ro, akkurat som før, mens snøen ga byen et nytt preg og fuglene dro av sted.

further out

 
(the further out i go, i begin to believe i was a ghost, the furrther out i go, transparent seperation from what i love the most.)jeg skriver alt for mange tekster som aldri blir bra nok, som aldri blir avslutta. jeg vet at jeg kan, men får det ikke til, tiden strekker ikke til og jeg er min egen verste fiende. 

the hillfotograferte oda og hennes nye, nydelige hest don forrige helg, i vind og fintfint lys.

who is gonna break the ice?

 det er mars, første vårmåned og uvalig vårlig vær. det er fint.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits