light

hun gispet, lot hånda hvile forsiktig på brystet. nei, det var ikke å ta feil av. hun kjente det dryppe nedover magen, nedover lårene, rundt knærne. og helt nederst, mellom tærne samlet det seg en dam. sært? nei, det var bare hjertet hennes som endelig smeltet. november, desember, januar, februar...

the shore

de siste dagene har jeg tilbringt på hytta med familien slik vi gjør hver påske. masse god mat, quiz, turer i fjæra. alltid like koselig.

nothing//everything

chasing gold

gårsdagen var virkelig en bra start på ferien. stikkord: sol, smoothie, gratis boller og litt mer sol.

iron

endelig ferie, endelig et pusterom. startet det hele med toppkarakter i engelsk muntlig, trening, og planlegger å ha woodkid på øret resten av kvelden. hør på hamher, elskelskelsk. God påske alle fine! (noen av dere er veldig flinke til å kommentere, men jeg vet det er noen flere der ute.)

black flies

reasons to live in the moment

sola vekker meg klokken sju, noe som gjør det en smule lettere å stå opp. jeg har fin musikk på øret (bla. jamie woon), drikker masse jucie, ser bra serier og vet at jeg har våren i vente.

film

en liten film jeg surret sammen en søndagsmorgen for noen uker siden. (akkurat nå har jeg litt for mye å gjøre)

cornerstone

bra lørdag.

personality

//sources; 1, 2, 3, 4, 5 lager alt for sjeldent inspirasjonsinnlegg, men det er fint, er det ikke?

yesterday

søndagen gikk til bursdagsfeiring, og deretter supergod pizza med familien. hadde på meg en enkel bluse og den mest komfortable buksa noensinne (seriøst, går heller med den enn joggebukse). god mandag, alle fine!

vinyl & vintage

mars? vår? her er det storm og umulig å plassere en fot utenfor døra uten å bli gjennomvåt. sprang gjennom byen mens vinden reiv i hetta og buksene klistra seg til huden. til gjengjeld fant jeg tidenes vintage-skatt på weekday og vinyl x2 , så kan vel ikke klage. i dag har også verdens aller bes...
hits