mars 2013

lighthun gispet, lot hånda hvile forsiktig på brystet. nei, det var ikke å ta feil av. hun kjente det dryppe nedover magen, nedover lårene, rundt knærne. og helt nederst, mellom tærne samlet det seg en dam. sært? nei, det var bare hjertet hennes som endelig smeltet. november, desember, januar, februar, mars. hjertet hennes hadde vært støpt i is, hindret i å utfolde seg, banke, føle. nå kjente hun isen sprekke. det var som om kroppen hennes var asfalten, og vannet var gammel snø som sildret langs den. sola hadde varmet snøen, isen. ja, hun kjente sola blende henne, lyset var sterkere enn noen gang, og hun strakte seg etter et par solbriller med øynene halvveis lukket. men likevel så hun alt så klart, hun så hele verden, hun så de små gresstustene langs husveggene og smilene som plutselig befant seg overalt. og fremfor alt så hun våren.

the shorede siste dagene har jeg tilbringt på hytta med familien slik vi gjør hver påske. masse god mat, quiz, turer i fjæra. alltid like koselig.

nothing//everything
chasing goldgårsdagen var virkelig en bra start på ferien. stikkord: sol, smoothie, gratis boller og litt mer sol.

ironendelig ferie, endelig et pusterom. startet det hele med toppkarakter i engelsk muntlig, trening, og planlegger å ha woodkid på øret resten av kvelden. hør på ham her, elskelskelsk. God påske alle fine! (noen av dere er veldig flinke til å kommentere, men jeg vet det er noen flere der ute.)


black flies
reasons to live in the momentsola vekker meg klokken sju, noe som gjør det en smule lettere å stå opp. jeg har fin musikk på øret (bla. jamie woon), drikker masse jucie, ser bra serier og vet at jeg har våren i vente.

film

en liten film jeg surret sammen en søndagsmorgen for noen uker siden. (akkurat nå har jeg litt for mye å gjøre)

cornerstone

bra lørdag.

personality


//sources; 1, 2, 3, 4, 5

lager alt for sjeldent inspirasjonsinnlegg, men det er fint, er det ikke?

yesterday

søndagen gikk til bursdagsfeiring, og deretter supergod pizza med familien. hadde på meg en enkel bluse og den mest komfortable buksa noensinne (seriøst, går heller med den enn joggebukse). god mandag, alle fine!

vinyl & vintagemars? vår? her er det storm og umulig å plassere en fot utenfor døra uten å bli gjennomvåt. sprang gjennom byen mens vinden reiv i hetta og buksene klistra seg til huden. til gjengjeld fant jeg tidenes vintage-skatt på weekday og vinyl x2 , så kan vel ikke klage.

i dag har også verdens aller beste mamma bursdag, loveu 

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits