februar 2015

autoportrait //


en av de første bøkene i år. en veldig annerledes bok, men definitivt bra. klarte ikke reading challenge'n min i fjor (lese 20 bøker), men har satt samme mål i år og skal klare det. må bare huske på å ikke gjøre samme feil to ganger - å begynne med en murstein på 800 sider når du har tre bøker igjen og året nærmer seg slutten. men poenget er jo å lese. fordi det er fint.

winter mornings

smiler mer og mer for hver dag som går. reasons: et stk fantastisk menneske (<3), lengere og lysere dager og tanken på månedene framover. i vår reiser jeg nemlig til india! INDIA! herregud, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. det skal dere få se og høre mye om. må bare komme gjennom denne 'foto-tørken' som alltid finner sted i mørketida. noe dere ser fram til?

ur

hadde ikke trodd at det var på klassetur i sverige jeg skulle finne den perfekte klokka. men der var den, på halv pris, et lite ur i gull med brun skinnrem.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits