januar 2013

july flamestockholm, i miss you.

thumbshar byttet noen bursdagsgaver og endte opp med så mange fine ting. har brukt lørdagskvelden til å ha skins-maraton med meg selv. har fått åtti følgere på bloglovin og en blogganbefaling fra fine guro. fortell meg noe du synes er fint for tiden.

feel something goodfredag = taco, venner, latter

serendipityog det var da jeg kjente det. selv gjennom den tykke sålen, gjennom laget av nysnø. jeg hadde ikke letet, ikke søkt, ikke en gang hatt det i tankene på lenge. men nå var det her, uventet, plutselig, vips. og kanskje det var hele poenget, tenkte jeg, da jeg løftet fotet og skimtet det; så klart og iøynefallende. jeg plukket det forsiktig opp,  kjente den kalde nysnøen på fingertuppene. lot det hvile i hånden mens jeg smilte for meg selv. kanskje det var hele poenget. og finne noe når du har sluttet å lete.

heartbeats

// fineste sigrid tidligere i vinter. (kvaliteten ble forresten utrolig dårlig når jeg lastet opp bildene).

favourite day

I DAG ER JEG SEKSTEN, HURRA! feirer dagen i min nye skappelgenser som tanta mi strikka (elsk). og med litt kake, da. 

reasons x 5

har mange grunner til å smile for tiden. en. toppkarakter i nynorsk og engelsk. to. ny musikk, young the giant og josè gonzales. tre. en superfin veske/clutch jeg vant på bloggen til Weronkia som hun hadde laget selv. fire. eplebiter med kanel, enkelt og supergodt. fem. snart helg.

junehorsesmartine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits