the heart is a lonely hunterhar faktisk ikke, etter så mange år med blogging, skrevet så mye om bøker, selv om jeg ofte blir stående inne på ark eller ved bokhyllene på fretex altfor lenge og glemmer tiden. jeg leser om bøker, deler bokhyllen min inn i kategorier og den eneste egentlige planen jeg har for mitt eget hjem i framtiden er hvordan bøkene skal være en del av interiøret. 

uansett, for øyeblikket leser jeg the heart is a lonely hunter av carson mccullers. det er historien om en stum og døv (her-re-gud skrev først dum og støv) mann og menneskene som lærer hans sympatiske karakter å kjenne. fin lesing, absolutt, men ikke noen storfavoritt så langt. vil anbefale å sjekke den ut. og så vil jeg gjerne høre noe om hva dere leser/vil lese/skal lese.

 

Én kommentar

Martine

19.08.2016 kl.02:26

Åh, jeg liker så godt det mørke i bildene dine. Jeg fatter ikke hvordan du får det til så bra! Mine blir bare undereksponerte og kornete. Dine er alltid kule.

Jeg leser Elisabeth is missing akkurat nå, men vurderer å bare hoppe rett over til Harry Potter and the cursed child for jeg klarer nesten ikke vente lengre.

Skriv en ny kommentar

hits