martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

past // future

 

 

fra sommeren i fjor, som var noe mer innholdsrik enn den blir i år. den eneste planen jeg har er pstereo-festivalen, noe som ganske sikkert blir supert. ellers blir det for det meste jobbing og planlegging av backpakking i asia! oh yes, det har vært en diffus tanke lenge, men nå har jeg fått med meg en turkompis og pekt ut destinasjoner. egentlig var afrika en del av denne tanken jeg har hatt så lenge, men man kan ikke oppleve hele verden på en gang - herregud, jeg er bare nitten år. rått blir det nok uansett, vi snakker blant annet trekking med himalaya i bakgrunnen, studio ghibli-museum, kanskje varmluftsballong, kanskje rafting. mye er fortsatt ikke bestemt, og skal ikke nødvendigvis bestemmes på forhånd heller. fotografen og eventyreren i meg gleder seg i allefall vilt.

ida

åhh heldige deg som skal på backpacking! ei i klassen min tok en slik asia-tur nå i vår og det så amazing ut :D
åhhh så utrolig heldig du er som skal på backpacing til ASIA, planene dines høres kjempespennende ut! gleder meg til å se bilder og høre om opplevelsene dine allerede. kanskje jeg finner steder jeg må sette på listen over steder-bare-må-besøke-en-gang-i-mitt-liv, Asia er jo så mye (og så fantastisk)!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits