martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

something newi sommeren har kameraet og bloggen og i det hele tatt inspirasjonen til kreativitet støvet ned. kjipt, nå som jeg for en gangs skyld har hatt litt tid til det. jeg har i allefall lest flere fine bøker, tjent penger og mye annet fint. gleder meg forsåvidt mye til høsten og stemningen den årstiden bringer. desstuen har jeg blant annet anskaffet en ny, fin skolesekk, vinyl, en levis-bukse og en høstlig genser som jeg går den nye tiden i møte med. hva med dere?

jeg har endelig fått litt inspirasjon jeg også, etter flere måneder uten. for litt siden brukte jeg for mye penger på et objektiv, så nå sparer jeg alt jeg kan og tar alle jobbvakter jeg får tilbud om, slik at jeg kan spare opp penger til lappen + skolebøker :)
Åh nydelig!
åh, jeg har det også sånn. tar så lite bilder for tiden, det går mest i jobbing og annet som ikke føles helt som ferie, så jeg gleder meg heller til høsten og folkehøgskolen.

forresten, så fiine bilder!
Så fine bilder!

Gleder meg til å høre på vinyl plater denne høsten, drikke kakao og lese bøker.

Forhåpentligvis får jeg tid til dette, ettersom jeg begynte på medisin denne uken.

Liker veldig godt bloggen din :-)
håper høstvinden får blåst av litt støv! hva slags vinyl? ser frem til høsten selv, blir nok ålreit.
zipony: unknown mortal orchestra! anbefales!
Jeg elskerelsker disse bildene. Fargene og den mørke tonen var bare så fint, og blikket, poseringen genseren og sekken din og ååh det fine håret. Haha, ble entusiastisk dette, men det var virkelig skikkelig fine bilder! (Vil gjerne klippe håret slik selv, men tør ikke wæ)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits