martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

now
// i fotenden av himalaya

har fortsatt utallige bilder fra india å vise fram, har ikke engang sett gjennom alle. har lyst til å fotografere våren mer, skrive mer, men tiden strekker ikke til i det hele tatt. først må jeg gjennom en eksamen i det faget jeg absolutt ikke ville komme opp i... oh well, det er vel bare å bite tennene sammen. litt mer inspirerende er det at jeg har fått min første jobb (!!), ikke har lange veien igjen før jeg kan kjøre bil og jeg har meldt meg på skriveverksted med trafo i sommer, noe som forhåpentligvis øker inspirasjonen til å skrive. og så er det ikke lenge til ferie!

hvordan har dere det? litt stille her for tiden, både fra min og deres side. gi meg gjerne et lite tegn om dere er her <3

åh, så gøy ( bortsett fra eksamen da). Gratulerer med jobb! Hvor jobber du hen?

Jeg jobber og jobber, og gleder meg masse til sommer og ferie og masse sol.
herregud fine bilder martine. (hvilket kamera har du brukt?) Gjerne post flere når du har tid!!

kjenner meg veldig igjen, har så lyst å gjøre så mye - men ja, siste innspurt og ikke lenge igjen til friheten.

masse lykke til på eksamen fine.
Siv Årsand: åh, tusentakk fine deg! bruker petax k-3 med en 30mm linse. har tusenvis av bilder igjen å vise! forresten, vil gjerne kommentere bloggen din, men får det ikke til med bare navn, mail og url. håper du ser dette hihi.
Her går det for tiden i jobb og tid med venner i helgene:) men jeg har absolutt ikke glemt bloggen din og de nydelige bildene du tar å deler med oss. Krysser fingrene for deg på at Eksamen går bra.
For noen bilder!!

Har det bra, går i skole og jobb :)
Wow, så fine bilder du tar! Håper du hadde det fantastisk i India, har utrolig lyst til å dra dit selv:)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits