martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

winter mornings

smiler mer og mer for hver dag som går. reasons: et stk fantastisk menneske (<3), lengere og lysere dager og tanken på månedene framover. i vår reiser jeg nemlig til india! INDIA! herregud, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. det skal dere få se og høre mye om. må bare komme gjennom denne 'foto-tørken' som alltid finner sted i mørketida. noe dere ser fram til?

fine bilder :)
wow, india! Heldigheldigheldige deeeg! Gleder meg masse til å høre om det. I dag gikk sola ned etter 5, og det var helt fantastisk å tenke på. Snart kommer våren.
omg India, høres helt fantastisk ut! G-L-E-D-E-R meg til å se massemasse bilder. jeg ser frem til i morgen jeg (hadde en så dårlig start på dag i dag så da MÅ jo morgendagen bli bedre)
wow, india!! heldiiiig!
Indien låter spännande! Jag hoppas att du kommer igång med fotograferingen igen innan du ska åka så att vi får se många fina bilder därifrån!
åh, så koselig! og wow, india! så SYKT kult! gleder meg til å høre mer om det
ååh bildene dine er så fine, og herregud india dit skal jeg også iløpet av livet mitt. jeg skal til london i vinterferien og det gleder jeg meg til.
oi gleder meg så mye til å høre og lese
wow så fint. og india høres bare HELT fantastisk ut!
åh gud så heldig du er! Gleder meg til å se bilder derfra! Du er så fantastisk flink!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits