martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

noise


// sommeren 2014

blogging blir desverre litt glemt oppi alt stresset, men nå har jeg endelig en litt rolig uke. det er mye fint som skjer; har dansa til honningbarna og razika, kjent vårsola i ansiktet og følt at timesvis med arbeid har gitt resultater. og i dag er det jo også en fin og viktig dag, 8.mars. det minner meg på at jeg om to uker skal stille ut bilder på verdens kuleste festival i bodø - kjerringråkk! definitivt verdt å skjekke ut. hvordan har dere fine mennesker der ute det for tiden?

så fin stemning i bildene. nydelige! skal du stille ut i Bodø???? kommer du hit? kanskje jeg må ta meg en tur i så fall :D

gratulerer med kvinnedagen ja!
åh så vakkert. og det høres bra ut! jeg har det veldig fint, er fortsatt i en fransk boble etter en fin klassetur til frankrike!
åh, fint. jeg har det faktisk overraskende bra for tiden. det er en god følelse.
deilig med rolig uke og sol i ansiktet. Jeg har det veldig fint. Er glad i sola som smyger seg over kongehuset hver dag, og for å endelig være i gang med trafikalt grunnkurs!
så fine bilder! lykke til med utstilling<3
oi, utstilling, det er kult! vårsola gjør alt litt mer ok. superfine bilder, stemningen i det øverste var såså .. wow. ja.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits