martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

left hand free

i sommer har jeg lest mye. hemningway og hornby, noe bra, noe mindre bra. men snart har jeg ikke tid til å lese annet enn psykologi og historie, det vet jeg, kanskje ikke teori til oppkjøringa engang. målet er å lese tjue bøker i løpet av året, og det skal jeg nå. så langt er jeg på bok nummer femten, everything is illuminated av jonathan safran foer. les den. morsom og fin og trist og jeg tror han er min nye favorittforfatter. anyway, håper dere har fått en fin skolestart, hva enn dere gjør, fortell! liker å høre om sånt.

vakkert. skulle ønske jeg hadde litt mer tid til å lese, ettersom jeg har noen nye bøker i bokhylla som for tiden bare ligger der.
har så lyst til å lese hemningway, ve tikke hvorfor jeg ikke har gjort det. har ikke lest noen av bøkene jeg planla å lese i sommer, men har lest en haug med bøker jeg ikke har tenkt på at jeg kan lese engang. hm. hvordan var skolestart, hva går du? jeg skal begynne på fhs, og drar opp til skolen i morgen. grugleder meg sånn til de grader. og åååh liker så godt fargene og lyset og stemningen i bildene dine. du er så utrolig flink

hanne

skal få lest den boken! har brukt hele ferien på å lese og ta teoriprøven, så jeg er heldigvis ferdig med det. skolestarten min var fin, begynte på andreåret musikk i år.
zipony: hemningway er bra, jeg leste "farvel til våpnene" og den var fin. hvis du er interresert i 1.verdenskrig, i allefall. jeg begynte på vg2, studiespesialisering med entreprenørskap, eneste linja i sitt slag hehe :) lykke til på fhs, det går sikkert kjempefint!
den skal jeg sjekke ut, verdenskrigene fascinerer meg. ååh, aldri hørt om engang - men det hørtes ut som en fin linje, egentlig. og takk, det samme til deg!
jeg tror du klarer de fem siste bøkene! jeg har ikke lest mye i år. mye på grunn av svenneprøven, og fordi lysten ble borte. men i sommer kom den tilbake og jeg har lest carrie diaries. helt greit, lett å lese.

i høst, aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. masse sying hvertfall. Masse lykke til med både skole og oppkjøringa. og forresten, disse bildene er nydelige!
Takk for bok "tipset", har selv lest mye i sommer og gjør det fremdeles:) har tatt meg et slags fri for forskjellige grunner, kanskje jeg skriver om det, kanskje ikke. Lykke til med oppkjøringen. Veldig fine bilder!
fiinfine bilder! jeg må virkelig bli flinkere til å lese, det har jeg bestemt meg for, så det er gøy å lese om bøkene du har lest hehe :)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits