martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

black chandelierhei august. du kom brått på. i det du setter en strek for sommeridyllen gir du meg også et blankt ark. men før den tid skal jeg nyte den deilige sjølufta på hytta, vise dere enda flere bilder fra roma, se en av mine beste venner for siste gang på ti måneder og forhåpentligvis kjenne lyden av skambankt og biffy clyro langt inne i hjerterota. hva med dere?

wow, det første bildet.. wow. og du da; wow. biffy clyro er fantastisk live. jeg skal feire 18årsdagen til ei venninne, være på et stooort familieselskap og flytte på internat og starte på fhs.
så vakker du er! gleder meg sånn til å se flere bilder fra roma. jeg har så lyst til å reise dit!!
Jeg skal på en liten hyttetur selv, til Sverige med ei venninne. Etter det, gruer jeg meg. For da er det jobbsøking. Og jeg aner ikke hva jeg vil jobbe med (eller jeg vet jo det, men selvfølgelig er det umulig).
du er nydelig. jeg gleder meg til flere roma bilder. selv skal jeg nyte de to siste ukene i oslo, prøøøve å oppdatere bloggen litt, og slappe av.
Så fine bilder ♥ wow!!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits