martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

2013

det er uvirkelig hvor raskt dette året har gått. 2013 har vært bra, med mange minner og opplevelser. jeg har sett så mange bra artister og band live - the heavy, jake bugg, macklemore, kings of leon, first aid kid, james morrison og melissa horn. jeg har vært i fantastiske praha, samtidig som jeg har blitt bedre kjent i min egen by. jeg har tatt tusenvis av bilder, lest litt for få bøker, og løpet av det siste halvåret har jeg funnet tilbake til det å skrive små tekster. i 2014 skal jeg fokusere mer på alt dette, det jeg liker og det som er viktig for meg. og en reise til roma er allerede i tankene. can't wait.

fortell meg om ditt år, eller dine planer for 2014!

Karoline

I 2014 skal jeg fokusere mye på meg selv (uten at det skal bli for egoistisk): jeg skal lese mye, se filmer, gå turer, bære med meg en notatbok overalt som jeg kan notere og tegne i. Jeg vil også prøve å få meg en jobb jeg føler at gir meg noe (har en i tankene. er bare en søknad unna, men får jeg den vil den endre livet mitt for godt. jeg må forberede meg). Jeg vil også reise. Foreløpig har jeg kun planlagt en Londontur med familien i påska, men satser på å få dratt på noen flere turer. Alt i alt vil jeg gjøre 2014 til et bra år. Jeg vet det vil komme motbakker, men jeg skal virkelig prøve å gjøre det beste ut av hver eneste situasjon.
året ditt høres ganske bra ut altsååå! (legger ut et innlegg senere idag, så om du vil kan du da lese om mitt 2013) godt nyttår, martine!
åh herlighet så fine bilder, og DET hørtes ut som et supert år! skulle ønske jeg også kunne ha kommet meg på noen konserter - du er så heldig som har hørt james morrison. kanskje jeg får gjøre det i 2014, jeg har så utrolig lyst til å reise og oppleve nye ting neste år!
så fantastiske bilder <33 virker som ditt år har vært utrolig bra! har skrevet om mitt år på bloggen, tihi : ) godt nyttår, og håper 2014 blir kjempebra for deg!

siv

åh dette året har vært fint, og i 2014 satser jeg på flere konserter, leste bøker, flere reiser og gode minner. en londontur er allerede bestillt og jeg gleder meg så

håper du får et godt nyttår fine martine! <3
Fantastisk fine bilder, og macklemore er <3<3<3

2013 var det året der jeg prøvde å få alt til. Ha to jobber, tre-fire prosjekter, lese bøker og samtidig være med venner. Neste halvår blir det full fokus på søm fordi jeg skal den store prøven i juni. Etter det blir det ferie, flere utenlandsturer og idèmyldring av mitt eget merke. Og kanskje ta lappen!
å så fint. finfinfint, og heldig som har sett de derre artistene også åå. i 2013 har jeg fokusert mye på meg selv og andre, jeg har vist lite følelser men jeg har også kanskje funnet dem til dem igjen. jeg har vært på en festival og noen konserter og funnet tilbake til inspirasjon og musikken min. jeg har lest alt for få bøker, men de jeg har lest har vært fantastiske. jeg har sett for lite til venner, og feilet en eller to eller tre ganger for mye. jeg har lært meg at det ikke nytter å angre, men å lære. i 2014 skal jeg leve.

Trude

Hei, likte bloggen din veldig godt:) jeg bare lurte på hvor du hadde fått platespilleren fra?:)
Trude: tusentakk! platespilleren er er pappas gamle. men jeg tror man får tak i nye på blant annet hi-fi klubben :)

Trude

Ok, tusen takk for svar:) skal sjekke det ut

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits