martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

london

det er ikke bare london, for snart to år siden, jeg savner. jo, jeg lengter etter å reise, men det er også noe mye enklere jeg savner. plussgrader, litt grønt gress. vinteren blir fort uinspirerende, kjedelig og kald. samtidig er det fint å se fram mot noe. å høre på warpant og phoenix gir mange fine vårminner. også blir det  jo lysere fra dag til dag. det hjelper i massevis. 

åh seriøst fint. jeg gleder meg også over at dagene blir lysere, er så trist når det er mørkt når jeg står opp, mørkt når jeg går hjem fra skolen og mørkt hele tiden egentlig
london <33 gleder meg skikkelig til våren selv, det blir bra!
jeg savner london forferdelig mye, selv om jeg var der i høst. jeg føler meg så hjemme der, og gleder meg til varmere dager der jeg ikke trenger å ha på meg masse ull.
Den andra bilden är fantastiskt fin!
elsker london. skal flytte dit en dag(så det så). oppdagget nettopp også phoenix. så her var det mye bra, fine bilder også!
er så enig med tankene dine. dog denne vinteren ikke er like kald og jævlig som de tidligere gangene. kan ha noe med å gjøre at snøen kom så sent, ikke vet jeg.

men reise, hvertfall, det trenger jeg. NÅ
ååå london er så fint. og bildene dine er så fine!!!
wow, fiine bilder. gleder meg sånn til våren, sommeren og å reise!
Fina bilder :)

Gillar du ringar? Gjorde ett nytt inköp idag , skulle gärna vilja veta vad du tycker :)
såå nydelig (som alltid, men du mislykkes aldri i å imponere meg av den grunn). jeg liker vinteren, men er enig med deg. jeg vil reise.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits