martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

love bound with melodynoe jeg har brukt mye tid på i det siste er å finne ny musikk, og discover-funskjonen på spotify er derfor gull verdt. jeg oppdager stadig vekk en haug med favorittsanger (se over), men favorittband er sjeldne å finne. få kan måle seg med two door cinema club, the strokes, arctic monkeys og kings of leon. det er faktisk mellom 2-3 år siden jeg oppdaget disse bandene. et favorittband for meg er med andre ord musikk jeg vil ha glede av i mange år framover - ikke noe jeg blir lei av i løpet av måneden. tross harde krav (haha) har jeg trolig funnet en ny kandidat - the crookes. om du liker indierock, vil du falle pladask for disse britiske gutta. æresord.

må teste ut !

håper du får en super lørdag
skal sjekke det ut! fiiine bilder :)
åååå takktakktakk, elsker nye musikktips, hvertfall fra deg, for vi har ganske lik musikk smak. (ble litt inspirert til å skrive et lignende innlegg jeg å, for har funnet litt nytt jeg å) btw, bilde nummer 1 var helt nydelig.
Jeg elsker dem. Jeg er på jakt etter ny musikk jeg også, og spotify hjelper så sykt mye.
<3
Takk for musikk tips! Er så lei av spillelista mi, så nå skal den opptateres! Ufattelig fine bilder!
Takk for tips! Eg elskar Two door cinema club og The Crookes høyres ut som noko for meg!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits