martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

when autumn leaves start to fallhverdagsgleder: besøke sjokoladefabrikk. sesongstart av broen. kings of leons nye album (trykk her) pluss en haug med nyoppdaget musikk. høstluft, høstklær, høstsol. høsten generelt. din tur!

Jeg har ikke helt fått høstsmaken enda. Men den kommer snart, tror jeg. Hverdagsgleder: varme kanelsnurrer, boka jeg leser, sesongstart av the legende of korra som jeg må vente med å se til magnus kommer hjem men fortsatt en glede, at kafèn rett nedi gata har åpnet igjen etter et halvt år borte.

Lea

dette var fint! Hverdagsgleder: pakker som kommer i posten, billig mat i polen, fint lys ute til å ta bilder i, sjokolade, bøker, loppis, høstferie som kommer nå.
så dinnsykt fint!

Hverdagsgleder, kaizers, sjokoalde, kjæresten, søvn, smil, kaffe og musikk
oi wow, fine bilder. åh kings of leon, love. liker du det nye albumet? jeg likte ikke come around sundown så godt som de tidligere albumene, så har ikke turt å høre på det nye ennå haha

Sigrid Marie

Hverdagsgleder: høstluft, å sykle forbi venninna mi på bussholderplassen på vei til skolen og veksle rare grimaser, snille klassekamerater, spise kake og kaniner<3 :* Loveu besti <3
Sigrid Marie: haha, søt du <3 ilu
ååå dødsfint!

hverdagsgleder: Høstfarger, skjærf og hansker, høst bilder, kaffe & te, ny skole, katzenjammer, marion raven!
hverdagsgleder: finne nye sanger som jeg elsker, fullføre vanskelige ting jeg har jobbet med lenge, kaffelukt, kjoler, fine sko og høsfarger.

PS: elsker bildene i dette innlegget. såå nydelige
et kyss på munnen av en kjekk gutt, fine fine sanger, herlige høstfarger, god mat og gode venner, og dine nydelige bilder.
åh så nydelige bilder!

Hverdagsgleder: en hel helg med overnatting av bestevenninne, masse god mat, masse farger ute, høstsol, snart høstferie, livet smiler rett og slett for øyeblikket!
ÅÅÅÅ, så nydelig jente!!

Kakao, løpetur, strikket genser, høstfarger osv.... :)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits