martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

summer'13

i sommer har jeg
vært  innom oslo og tysenfryd. hatt en insane bra dag å hove. slappet av på hytta. vært i fantastiske praha og innom københavn. slappet av i sola på munkholmen. badet, grillet, laget blomsterkrans. opplevd en utrolig bra konsert med first aid kit og james morrison. øvelseskjørt (!). sett den aller siste sesongen av skins uk, og fått tårer i øynene. utrolig nok klart å trene regelmessig. slappet av sammen med marte hjemme hos tanta hennes. fremfor alt har jeg smilt, ledd, fotografert og nytt en helt sjukt bra ferie.

og i morgen begynner jeg på vgs og det tror jeg blir bra. høsten kan bare komme. fortell meg om din ferie, eller dine planer for høsten!

I sommer har jeg vært på festival/leir i Levanger med venner. Jeg har tilbringt mye tid med storesøsteren min (som for tiden bor i Kr.sand) og jeg har gått på fjellturer. Jeg har også vært i Italia og på hytta. Jeg har blitt kjent med flere nye og jeg har tatt opp kontakten med gamle venner. Jeg har sett Harry Potter (gjør det så og si hver ferie) og mange serier. Jeg har padlet kajakk og fisket uten å få fisk. Denne helgen, den siste før skolen starter igjen, har jeg tilbringt i Oslo med en god venninne. Vi har ledd og kost oss (og vært på foredrag, som var hovedgrunnen til at vi dro). Vi startet skoleåret litt før resten, men det var helt klart verdt det!
jeg har hatt en sjukt bra skandinavisk sommer, med latter, glede, tårer, savn og mye moro. samt isspising, mye fotografering, bading, nye mennesker. nå imorgen setter jeg min første fot inn på elvebakken videregående skole der jeg skal gå i 3 år på medier og kommunikasjon, og som i sier, "nå kan bare høsten komme!"
jeg har også hatt en veldig fint sommer, og har vært så heldig å fått reist veldig mye. nå er det endelig høst og jeg eeeelsker høsten. så det blir sikkert masse innekos med bøker og nybakte skillingsboller og kanskje et par turer blant de fargerike trærne på fjellet.
det høres ut som sommeren din har vært utrolig bra i hvert fall! håper første skoledag blir bra for deg også : D sommeren min har bestått av både jobb og litt utenlandsk reising, og har rett og slett bare vært herlig! skal selv starte på skolen i dag, og jeg gleder meg så utrolig myee
Sommaren har vore så bra, eg har vore i Italia, heime, Rosendal, Øyafestival +++ jobba med festiva og med sommarjobb og neste måndag byrjar eg på Kunst- og Designhøgskulen i Bergen og yess så bra det blir!
Så fina bilder!
Hørtes ut som en bra sommer!! Var også i vakre Praha i en hel uke, og hadde virkelig ikke hatt noe i mot å dra tilbake dit!!
Sommeren var ganske bra! Fikk fotografert en hel masse, kjøpt masse plater og lest fine bøker. I tillegg var jeg i oslo på både musekonsert og øya, også var jeg i Krakow. Skolen har jeg egentlig ikke noe i mot, men ser mer frem til england i oktober, for å si det sånn!!
Sommeren min var fin, det var den. Men den handlet mest om arbeid. Så ferien min starter nå med fri. Jeg skal også en tur til Polen, Og om litt under to måneder skal jeg på konsert og på en ny ferie med ei venninne. Gleder meg masse!

siv

ferie: vært med venner i solen. vært på kafe. reiser til antwerpen, luxembourg, amsterdam og danmark. fintfint

høsten: kakao og bøker
Älskar dina bilder!
flootte bilder :D :D
åå høres ut som en sikkelig herlig sommer altså! Ferien min har gått i jobb, venner, tyrkia. Høsten går til skole og trheim tur!
åh hørres så flott ut! ferien min var kjempe flott med reising til london, hytteturer og mange fine kaffe besøk ^_^
Først og fremst, nydelige bilder! Jeg har vært i både London, Danmark og Spania denne ferien, i høstferien skal jeg feire bursdagen min :)
Så fine bilder- og hørtes i hvert fall ut som du har hatt en veeeldig fin sommer! Jeg er også klar for at høsten kan komme nå:) i sommer har jeg egentlig ikke gjort så mye bortsett fra at jeg var på ferie i Hvasser, konsert, tok tattovering å fotografert. Mine planer for høsten å utover er vell egentlig å ha mål om å greie å gjennomføre fhs.

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits