martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

booksselv om vgs er rett rundt hjørnet (hjelp) og høsten sannsynligvis blir viet til skolebøker, så håper jeg virkelig at jeg får tid til å lese noe... frivillig. disse ligger i køen, men akkurat nå leser jeg  to kill a mockingbird. den er jo utrolig kjent, og det er ikke uten grunn. til tider må man bare smile, tross rasediskriminering, voldtekt og urettferdighet. anbefales!

forresten - med tanke på de fine kommentarene jeg fikk på teksten i forrige innlegg så er dere kanskje interessert i å lese flere tekster? jeg elsker å skrive slike små historier, og skal prøve å ta meg mer tid til det. 

 

Ja, skriv flere tekster!!

Åh, jeg elsker bøker. Har tenkt lenge på å lese to kill a mockingbird men har aldri fått meg til å gjøre det, haha.
Leser selv "to kill a mockingbird" for tiden (må innrømme at jeg har holdt på med den i over en måned nå, men jeg har rett og slett ikke hatt (les: tatt meg) tid til å lese). Er jo veldig glad i å lese, men jeg har aldri vært spesielt flink til å prioritere tiden rett, hehe
den boka skal jeg lese så snart jeg er ferdig med indias datter! har hørt mye bra om den :)
åh, skulle ønske jeg hadde tid til å lese flere bøker! forrige skoleår ble desverre brukt kun på pensum :(
er så glad for at jeg har begynt å like å lese. No leser jeg bøker uten stopp, og ja, håper virkelig at det blir tid til å lese no til høsten, selv om det blir mye skolearbeid å gjøre.
Nydelig!

siv

ååh ja håper jeg klarer å ta meg tid til å lese når skolen nå starter igjen!

og jeg stemmer også ja til de finefine takstene dine!
støtter forslaget om å skrive mer!
har tenkt en stund på å lese "to kill a mockingbird", jeg også. elsker bildet med regndråpene!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits