martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

prague day 2

det sies at man kan ikke forlate praha uten å ha gått over karlsbroen, så det startet vi dag to med. vi dro rett etter frokost for å slippe unna den "verste" turistflommen. det funket overhodet ikke. fint var det uansett, med sola i nakken og gatekunstnere av forskjellige slag langs hele broen.så spoler vi over shopping, lunsj og middag på hard rock cafe og går rett til utsiktstårnet på Old City Square. På utsiden står det alltid 37254 turister og noen høylytte turistguider som forteller om den astronomiske klokken som det visstnok er noe spesielt med, men som den sløve historikeren/turisten jeg er så kan jeg null niks nada om den. uansett, to meter inne i dette tårnet måtte vi stoppe og se opp. der var et sjukt tak som du ser en brøkdel av over. mosaikk - titusen, nei, hundretusen bittersmå glassbiter (?) satt sammen som et bilde.

men i toppen av tårnet ventet et minst like spektakulært kunstverk, en fantastisk utsikt ingen av under bildene kan beskrive fullstendig. jeg skal alltid fotografere alt, men noen ganger må man skru av kameraet og bare se. ja, se på de utallige røde hustakene, yret av mennsker på bakken, og solen som var i ferd med å forsvinne bak st. vitus katedralen samtidig som tre fly fløy forbi i hver sin retning. himla fint.
Så utrolig fint ut - og veldig fine bilder også. Jeg har aldri vært i praha, men mamma var der for ikke så mange uker siden og det var vist en opplevelse å være der! :)
nydelig - virkelig!!
Elsker alle bildene dine! Du er så fliink. Jeg vil til praha!
Så fine bilder! Nå fikk jeg bare enda mer lyst til å dra til Praha :)
åå, så utrolig fine bilder!
wow, de røde hustakene bare popper opp. Det må ha vært et fantastisk syn!
å elsket bildene med de koselige husene :)
såå fine bilder! elsker bildene av hustakene:)
superduper fint!!!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits