martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

nidarosen haug med bilder fra en svært bra lørdag. spiste først på egon med en gjeng fine mennesker, tømte lommeboka på fairytale cupcakes, og brukte resten av kvelden på å vandre langs trondheims gater. vi satt ved nidelva og så på solnedgangen med føttene dinglende over vannet, som reflekterte skyene og himmelen. det er flaut hvor lite jeg har vært rundt i min egen by. det er så lett å tenke; "jeg vil til bergen og oslo og alle de byene som er større og finere." det er en kort busstur som skiller meg og norges tidligere hovedstad nidaros, vakre nidaros, men jeg ender alltid opp med å gå på de samme kjedelige stedene. for selv om trondheim ikke er store byen, så er den himla fin. det gjelder bare å utvide horisonten litt.

(atm er jeg på hytta)
ååååh herlig!
Så sykt enig, jeg har blitt mye flinkere til å utforske litt mer enn torget i det siste, og det finnes mange skjulte skatter!
Herregud så mange fine bilder. du er så flink, Martine.
Ååh, fineste byen!
åh, herlige bilder!! det første var magisk! :D
1, 5 og 9 var fantastiske! Utrolig flotte!!
Trondheim er så himla fin. Yndlingsbyen. Skal endelig flytte dit igjen til høsten, blir himla bra.
så himla fine bilder. love them.
wow, så fine bilder!! (du er sykt heldig som bor i trondheim)
Så fine bilder :D
Så fine bilder - hva slags kamera/objektiv bruker du?
Janniken.: takk! disse bildene er tatt med kompaktkameraet fujifilm x10, men jeg bruker vanligvis Pentax k-x med objektivet sigma 30mm 1.4 :)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits