martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

Q/A twoyndlingsblogger?

http://worldofmike.no/, http://www.theroadishome.com/, http://stylezebra.vixen.no/, http://ingamageli.blogg.no/, 
http://martinefimland.blogspot.no/, http://awildsoul.blogspot.no/, http://somniare.blogg.no/

 

enkelte av disse blogger sjeldent eller aldri, og det er trist, for de fleste av disse har jeg lest i flere år. det er sju vidt forskjellige blogger, men de er favorittbloggene mine fordi de skiller seg ut i mengden. og selv om noen av de sjeldent blogger, så er det bare å se litt i arkivet for å hente inspirasjon. 

men dette er bare en brøkdel. telte nettopp hvor mange blogger jeg følger på bloglovin og det ble nøyakting 190. noen av dem har sluttet å blogge, men jeg lever i håp om at de en gang begynner igjen. uansett, det er nok en del? vet ikke hva som er normalt, haha.


yndlingsbok? hvorfor?

blir nok beatles av lars saabye christensen (selv om sannheten er at jeg har en haug av favorittbøker). grunnen er fordi den er så vanvittig bra skrevet, beskrivelsene gjennom hele boka er fantastiske. det er en bok jeg kommer til å lese igjen.

hvor vil du reise?

afrika, afrika, afrika. marokko, kenya, sør-afrika, madagaskar. for ikke å snakke om victoria falls i zimbabwe, oh my (google it).  et annet reisemål som virker helt insane er galapagosøyene. tror jeg skal bli biolog. har skrevet et lite innlegg om reise faktisk, so stay tuned.

hvorfor vil du reise?

forid jeg vil lære, feile, oppleve, fotografere. eller med andre ord, leve.

hva ønsker du mest av alt akkurat nå?

å reise til afrika. seriøst, dere aner ikke.

 

 

 

hva er det aller beste du vet?

varmt sommerregn, å reise og sjokolade.

nevn 3 ting som får deg til å smile?
se over. pluss soloppganger.

hvor ser du deg selv om 8 år?

om åtte år er jeg 24 år. kanskje er jeg ferdig med å studere, som forhåpentligvis vil skje utenlands. da er jeg nok hjemme i norge igjen, har funnet meg tilrette i trondheim eller oslo, og jobber med noe spennende. jeg bor i en akkurat passe stor leilighet nokså sentralt, innredet litt sånn som dette og dette. kanskje har jeg funnet en reiselysten sjel som er glad i å lage mat (hvis ikke lever jeg nok på brunost og tørt brød) og som jeg deler livet med. enten har vi skaffet oss en dalmantiner eller så planlegger vi det. 

 

i hvilken klesbutikk handler du mest klær?
tror nok det er monki.

kan du vise favoritt sko og klessplagg?
helt ærlig har jeg egentlig ikke noen favorittklær , dessuten er jeg ingen moteblogger (selv om jeg blogger litt om klær innimellom). sorry. men jeg har et par brune skinnsko som jeg hatt i sånn 3-4 år, som har hull i sålene og burde vært kastet. det er litt morsomt, fordi stilen min for 3-4 år siden var grusom, men disse skoene elsker jeg like mye i dag som den dagen jeg kjøpte dem.
 trener du? Isåfall hva, og hvor ofte?
yes i do! jeg spiller håndball. jeg skal sannynligvis slutte snart, noe som er litt vemodig siden jeg har spilt siden 2.klasse. nå om sommeren trener vi mest kondisjon samtidig som vi har treninger i hall og spiller håndball. jeg har hatt mest egentrening i det siste pågrunn av eksamen (tar så lang ti å komme seg til de forskjellige treningsstedene + at jeg er lat, ehe). da løper jeg sånn 4-6 km (eventuelt intervaller) og tar styrke etterpå. trener gjennomsnittelig tre ganger i uken, noen ganger to, andre ganger fire.

hva kan du tenkte deg å jobbe med?
problemet mitt er at jeg vil bli så mye forskjellig. alt fra journalist til psykolog til arkitekt. eller tenkt om jeg hadde blitt marinbiolog, reist verden rundt, studert på haier og alt annet som befinner seg i havet. jeg har en tendens til å drømme stort, ser du. som regel, i de fleste situasjoner, ender jeg opp med noe stikk motsatt fra det jeg hadde forutsett i utgangspunktet. det gjelder sikkert denne gangen også.

eg lurer på om du kan gje oss nokre av dine beste inspirasjonskjelder?
jeg får inspirasjon fra det meste. musikk, mennesker på gata, tumblr, flickr, instagram, blogger (de jeg har nevnt over her++) og en fotograf som jeg har skrevet et innlegg om (som jeg sikkert publiserer i nærmeste framtid).  ellers inspirerer sangen "animal" av jenny and johnny med hver eneste gang jeg hører på den, og det har den gjort i typ 3 år. for ikke å glemme disse bildene av svømmende elefanter, fyy så fint.

 

Åh, jeg savner bloggen til Inga Mageli!
gud, jeg vil dra til afrika jeg og,
Jeg er også en slik person som vil drive med alt. Vet at hovedfokuset mitt er på design nå, men har titusen andre hobbyer som prøver å få plass i hverdagen hih. Og forresten, elsker bildet av deg! Helt nydelig.
Fy, du er helt nydelig, Martine!!
herlige svar. du er så flink, martine.
åå, fine svar. kunne gjerne tenkt meg å reist litt i afrika selv, har vært i kenya og tanzania og det var fantastisk. anbefaler safari på reservatet i kenya og stranda på zanzibar utenfor tanzania i hvert fall!!!
så mye interessant! håper virkelig du får oppfylt drømmen din om å dra til afrika <3 nydelig bilde av deg forresten!
Veldig bra svart! Nydelig bilde av deg :)
Du er nydelig! Utrolig søt og fin blogg du har :)
åhh, håper du får reist mye! :)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits