martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

of space and time


noen bilder jeg tok av fineste marte the other day.

jeg er så ferdig med ungdomskolen nå, drittlei x100. muntlig eksamen i naturfag gikk bra og nå kan jeg senke skuldrene på ordentlig. tusentakk for mange fine spørsmål btw, men det er fortsatt lov å stille flere her! skal svare på de så fort som mulig.

Så utrolig fine bilder! Kan tenke det er herlig å få senket skuldrene skikkelig :)
jeg er såå glad for å endelig være ferdig. jeg kan ikke annet enn å smile når jeg får uforventede høye karakterer og bare er ferdig med alt. åh det er så herlig. nydelige bilder.
Kan huske hvor mye jeg gledet meg til å slutte på us! Selv har jeg sommerferie nå, men har ikke helt fått feriefølelsen. Det har sikkert noe å gjøre med det faktum at jeg måtte stå opp tidlig for å dra på et møte på skolen. Velvel, satser på at jeg får kjenne feriefølelsen og lettelsen over å være ferdig med 1 vgs komme snikende på snart :)
nydelige bilder!! :)
Nå er det vel sommerferie for deg? Nyt den og lev livet!
Så fiine bilder! Æsj, jeg har fortsatt ett helt år til igjen på ungdomsskolen.
så fint at du endelig er ferdig! utrolig flotte bilder som alltid <3
så fine bilder du har tatt! jeg er også ubeskrivelig glad for endelig å være ferdig med eksamen, venter bare på at sommerferien skal begynne nå!:D
ååh så utrolig fine bilder !!
fine bildeer:))
kjempefine bilder!
fine bilder :-)

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits