martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

yesssskom opp i engelsk skriftlig, og er egentlig ganske fornøyd med det. det betyr at jeg skal på skolen én dag neste uke når resten har matte- og norskeksamen, heeerlig. hva kom du opp i?

så herlig da! åå, elsker buksa di <3 jeg kom opp i norsk hovedmål og sidemål, er det er egentlig ganske greit : D
kom ikke opp i engelsk skriftlig hvertfall. vi får vite norsk skriftlig neste uke :)
ååh, heldig! jeg kom opp i norsk som betyr at jeg må skrive i to dager... lykke til da :)
Kom opp i norsk, så det er helt greit!
kom ikke opp til eksamen, takk og pris :-)
Åå, heldig! Var selv opp i engelsk i tiende :) I år var det bare 20 prosent sjanse for at jeg skulle komme opp i eksamen, men siden jeg aldri har vært av den heldige typen, klarte jeg å komme opp. Matte skriftlig. Så nå er det bare for meg å gå og dø, haha! Neida, får se det på den positive siden; jeg får sommerferie en uke før resten :)
jeg kom ikke opp i noe - WIHU! :D
jeg kom opp i norsk:) og er ganske så happy med det, alt bortsett fra matte er topp.

Sigrid Marie

Matte :( :(
så bra! jeg kom ikke opp i det hele tatt, jippi :D
Nydelige bilder som alltid! Heldige deg som kom opp i engelsk! Norsk er mitt beste fag, men kom opp i matte som tilfeldigvis er mitt dårligste fag... Turer til Trondheim til helgen, så får ikke lest så mye heller. Menmen, får gjøre det beste ut av det! Lykke, lykke til med engelsken! Ut i fra hva du har postet av tekster her på bloggen kan jeg ikke skjønne annet enn at det må gå bra :)
Hurra hurra! Eg har ikkje eksamen i år sidan eg går fagskule, men eg skal levere og fikse på alle grafisk-oppgåvene me har hatt dette semesteret, som er nok for meg igrunn!
Kom opp i matte skriftlig :-) lykke til!
Kom ikke opp tjohei :)
kjempefin blogg :) kommentere tilbake :)?
kom opp i norsk :((((((

og tusen takk for at du kommenterer på bloggen min, det betyr veldig mye for meg! haha dette kan kanskje virke litt "smiskete" men jeg mener det! Du tar foressten utrolig fine bilder!
Kom opp i norsk c:,c:

Likte bildene c:

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits