martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

finallynå er det endelig ferie, og jeg har virkelig aldri trengt en ferie så mye som nå. siden jeg har vært litt fraværende i det siste, har jeg veldigveldig lyst at du, som leser dette akkurat nå, svarer på dette: hvem er du? hvorfor leser du bloggen min? Hva savner du med den? (dere er forresten veldig fine)

æææææ feriee. jeg er clara. jeg leser bloggen din for den i sin helhet er ubeskrivelig fin. jeg savner bare flere oppdateringeer.
jeg er lea. jeg leser bloggen din fordi den er så utrolig fin, du tar så fine bilder og du er så pen. jeg savner også bare oppdateringer.
jeg er ingrid. jeg leser bloggen din fordi bildene dine er vakre, ordene er like fine og du inspirerer meg, som de andre her så savner jeg oppdateringer.
jeg er bianca emilia, og leser bloggen din fordi jeg liker stemningen den har.
nydelige bilder! jeg er aurora, og jeg leser bloggen din fordi du tar så herlige bilder, du er en stor inspirasjon og fordi du er så søt og pen! alt ved bloggen din er perfekt, bare savner deg når du er litt fraværende <3
hvem er du? elise, 13 år, moteintressert.

hvorfor leser du bloggen min? fordi du har en utstråling og personlighet som vises gjennom bildene du tar, og jeg liker stilen din.

hva savner du med den? mer inspirasjonsinnlegg, evt videoer, spørsmålsrunder, mattips, osv.
Jeg er Solveig. Trombonist og te-entusiast. Jeg leser bloggen din fordi den gjør meg glad! Du er så søt og skriver så fint! For ikke å snakke om bildene dine!
Digger skjorten(bluse?) din!

Jeg er Jakob, liker alt som omhandler kunst og design. Leser bloggen din fordi du skriver utrolig bra, og bildene (og stil). Du kunne godt skrevet mer om mat, videoer, musikk :)
Jeg er Thea på seksten, som også er interessert i foto og alt som gir meg inspirasjon!

Jeg leser bloggen din fordi den er så utrolig inspirerende og bla, alt er gjennomtenkt og åh.. den er bare så fin, og variert og... perfekt.

Hm, savner med den...? Vet ikke om jeg savner noe spesielt bortsett fra at de fine innleggene dine gjerne kunne kommet bittebittelitt oftere! :D
å heldig som har ferie nå, min er snart over...

Jeg er Lise, og jeg leser bloggen din fordi jeg synes den er så fin - både bildene, teksten og egentlig alt sammen! :)
Hei, jeg er Tonj. Jeg leser bloggen din fordi den skiller seg ut, det er gode bilder, ryddig design og en kul jente.
jeg er hanna

leser bloggen din fordi den er perf

og det er du også.
så fin du er! Jeg er Anja, og jeg leser bloggen din fordi du tar så fine og inspirerende bilder!
Kaja, snart femten år, interessert i foto og mote. Leser bloggen din fordi du er helt utrolig nydelig og tar fantastiske bilder!
amazing bilder! jeg heter frida, og er fast leser av bloggen din fordi den rett og slett er nydelig.
fin blogg :)

var gärna med och tävla om veckans blogg på min blogg.

Intresserad utav blogglovin byte?
fin !
Fine, fine, fine bilder!
elsker bildene dine og du er så vakker!

jeg er ei jente som bor i Nordnorge, nærmere kjent i Bodø, jeg er 16år, Jeg leser bloggen din fordi du og bloggen din har vært favorittbloggeren /bloggen min så lenge jeg kan huske å ha lest blogg(ende) dine! Du gir meg så mye inspirasjon med bildene og tekstene dine, savner ingen ting, den er super som den er!!
ferie <3

susanne på snart atten år og bor i steinkjer. leser bloggen din fordi den er fin og liker bildene dine og det enkle med bloggen, på en måte. skulle ønske du kunne legge ut bilder tjuefiresju fordi jeg blir så inspirert og sånt, men må vel bare akseptere at det ikke går, haha. men innlegg litt oftere hadde vært flotters! keep it up :D
Jeg er Alexandra, 19 år fra Halden. Leser bloggen din fordi den skiller seg ut fra de andre bloggene på blogg.no. Den er personlig, og formidler en fin stemning. Hvert innlegg er som et bitte lite kunstverk. Du skriver vanvittig fra når du først tar deg rikelig med tid. Bildene er også knallbra. Jeg blir inspirert :-) Savner jeg noe, er det flere fine tekster. Du er så flink!
ååå! Første gang jeg er innom bloggen din og jeg virkelig ELSKER alt ved den, og så er du jo bare helt fantastisk nydelig!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits