martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

answers 3

hva skal du søke på VGS? har tenkt på media og studiespesialiserning, tror det blir sistnevnte.

hva plager deg mest? når folk er så utakknemlig, og dømmende.

fortell om din største drøm. har så lyst til å gi ut en bok en gang. aner ikke om hva, men det er iallefall en stor drøm. 


hva ønsker du deg til jul? penger! kreativt.

hvor lenge har du blogga tilsammen på de bloggene du har hatt? nesten 3 år på tre forskjellige blogger. tiden flyr.

hvordan vil du beskrive stilen din? veldig forskjellig fra dag til dag, vil egentlig ikke si at jeg har noe spesiell stil. er veldig glad i mørkeblått, grått, og generelt ganske dype, mørke farger. har en greie for krager også.

hva er best med vinteren? jula og bursdagen min. og det å krype under et pledd med en varm kopp,ullsokker og høre det gnistre i peisen.

yndlingsfag på skolen? engelsk og samfunnsfag.

hvor vil du bo i framtida? ønsker å bo i england eller stockholm mens jeg studerer, men vil nok alltid føle at trondheim er hjemmet mitt.

hva tenker du når du fotograferer? vet ikke helt om jeg tenker i det hele tatt. er nok ganske konsentrert og ser etter detaljer.hva gjør foto med deg? jeg får en slags mestringsfølelse og glede når jeg ser at jeg utvikler meg. har noen bilder tatt for 4 år siden, var såå fornøyd, nå ler jeg.

hvor gamle leserer har du? de fleste er vel på min alder pluss minus?

hvor mange bilder tar du til outfitene? veldig forskjellig. alt fra 10-70.

hva hadde du gjort med 100 røde ballonger?  jeg hadde festet de på skoletaket. går nemlig på en utrolig stygg skole.

hvilke bilder liker du best å ta? (natur, macro, portrett osv) om du liker best portrett, vil du helst ta av andre eller deg selv? hvorfor? er veldig glad i å ta portretter, spesielt av barn. de er så uvitende, skjønne, og jeg bare elsker å ta bilder av dem. de fineste portrettene er de som ser litt effortless (kommer ikke på det norske ordet) ut. jeg liker ikke bilder der alt er satt opp i et studio, at alle instillingene er perfekte på prikken, hvert eneste hårstrå er kammet og hver en pore er redigert bort. jo mer naturlig, jo bedre, synes jeg.

hvilken linje/ skole vil du aller helst begynne på til høsten? tenker studiespes. på katta, men er usikker.

hvor lenge har du tatt bilder?
siden 2009, hadde et gammelt, elendig digitalkamera. men et av favorittbildene mine har jeg tatt med nettopp dette kameraet(under).


hvilken sang kan du høre på inn i evigheten uten å bli lei? nirvana - smells like teen spirit og bon iver - skinny love. 

største frykt? å miste. å miste det som betyr mest for meg.

så fine svar! enig i alt du sier, egentlig.
så sykt fine bilder! studiespesialisering er nok best å satse på ja c: ellers veldig fine svar, det er ganske gøy å lese i spørsmålsinnleggene dine!
Fine svar! Jeg har tenkt til å gå media når jeg begynner på vidergående fordi jeg elsker å ta bilder og vil lære mer :-D
de to sangene er jeg så enig i at ord ikke engang kan beskrive det ! :D
Sinnsykt fine bilder og fine bilder!
fine svar, bildene dine er elsk!!
veldig fine svar <3
Bon Iver - Skinny Love, er helt forelsket i den sangen! Bildene dine er nydelige!

xx
bildene du tar er kjempefine! fine svar :)
bra svart <3
lovely, lovely pictures! I loove the black and white.

and cute outfit :)

mia

jeg elsker smells like teen spirit!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits