martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

answers 2

Soundtrack til livet ditt? oi, den er vanskelig. må nesten velge noe av paramore, siden de var det første favorittbandet mitt og har betydd mye for meg. "looking up"? aner ikke.

Hva har formet deg mest i livet?
å miste en av de som står deg aller nærmest veldig brått. har lært å aldri ta noe for gitt. har aldri nevnt dette før, og vil helst ikke si så mye om det.

Når begynte du å skrive?
i 2009 eller noe. lagde en bruker på noe som heter skrivebua.no, og dette stedet har all æren for lysten min og utviklingen min innen skriving. legger ikke ut tekster der lenger, savner det skikkelig.

Det du er mest takknemlig for, bare akkurat for øyeblikket?  
for at jeg har verdens beste venner.Vil du si du er innadvendt eller utadvendt?
er nok ganske innadvent bortsett fra når jeg er med mine beste venner.

Hva er din drømmejobb? journalist. 

Hvordan ser det perfekte liv ut for deg? bor sammen med mr. right i et hus med hvite vegger, mørkt, gammelt tregulv, høyt under taket og store vinduer. fylte bokhyller og interiøret akkurat som jeg vil ha det. han er en handyman og råflink til å lage mat, mens jeg er journalist slæsh forfatter og tar bilder litt innimellom.

Stilikon? aner virkelig ikke. plutselig ser jeg noen på gata og blir skikkelig inspirert, så det er ikke en spesiell.Hvis du kunne dratt hvor du ville akkurat nå, hvor ville du dratt? på safari i afrika. 

Hvem ser du opp til?  mamma.

lager du gratisdesign? nei, sorry. designet mitt har jeg prøvd og feila meg fram til.

hmm, hva slags musikk liker du å høre på? angus & julia stone, arctic monkeys, the black keys, bombay bicycle club, bon iver, coldplay, daughter, feist, fink, florence & the machine, jenny and johnny, kings of leon, kråkesølv, lana del rey, lykke li, matt corby, melissa horn, mumford & sons, nirvana, of monsters and men, pink floyd, red hot chilli peppers, the shins, the strokes, two door cinema club, the xx. variert, altså. (har garantert glemt noen.)hva vil du bli når du blir stor?
journalist/forfatter eller jobbe innen media, film og tv.

nevn tre-fem ting du liker ved deg selv. øynene mine, at jeg ser de små fine tingene og øyeblikkene, at jeg har alltid orden på ting.

har du søsken? verdens bezte storesøster, pernille!


Kvar finn du inspirasjon når den blir heilt vekke? da leter jeg i blader, tumblr, hører på gamle favorittsanger, leser en fin bok eller en blogg som jeg vet har mye fint.

hvor ser du for deg at du er om 10 år? er nok ferdig med hva enn jeg kommer til å studere, kanskje i Stockholm, bor for meg selv (eller en fin en) i en liten leilighet.

finefine svar og bilder + album (<3coldplay)! paramore var også mitt første favorittband, haha!
æææ du har perfekt musikksmak. og du er flink til å svare, og alt sånn

Sigrid Marie

Bezte venn, bezte blogg, bezte svar <3
Braaa svart!
bra svart og er veldig enig med sigrid sin kommentar over meg <3
<3 fine svar <3 fine bilder
du er definitivt en av mine favorittbloggere.
finfin musikk!
ÅH, elsker bloggen din , og svarene dine!

Sarah

Fine deg med fine svar <3 bestevenn;))))
åå, elsker svarene!!

xx
bra svart:D
Så herlege svar! Gøy å lese :)
elsker det. du er så fin!
Utrolig inspirerende svar, hvis jeg for lov til å kalle det det? :) Er glad du er en av de som utfyller svarene litt :)

pernille

damn, kul storesøster!

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits