martine.
nitten år. trondheim.
foto, skriblerier.

night time


finere oktobernatt må man lete lenge etter.

nå vil jeg at dere skal fortelle litt om dere selv. fortell hva du drømmer om, hva dere lengter etter, hva som helst.

Hvor i Norge bor du hen? Jeg ser snø, og gruer meg til den kommer ned hit.
Ååå, fine bilder! Mmmm jeg heter Thea, er femten og drømmer om... jeg vet ikke helt.. finne meg selv kanskje? Og at en venninne av meg skal komme seg gjennom sørpa hun har satt seg fast i!
Nydelige bilder!
fine bilder!

jeg lengter etter vennene mine akkurat nå. kanskje litt klisjé svar, men jeg lengter litt hjem til norge. har alltid sagt at jeg hater landet og kulda og alt. men nå savner jeg faktisk å måtte bruke skjerf og votter. samtidig er jeg ganske glad. litt bi polar kan en nok si. mest av alt litt sliten av alt dette her.
nå fikk jeg sykt julestemning, åh <3 jeg heter aurora og er atten, jeg drømmer om å jobbe innenfor spillbransjen, skaffe meg en fin sommerfugl-tatovering og jeg lengter etter kjæresten min og få oppleve nordlys
Skulle tro det var desembernatt! Fine ^^
Så fine!

Jeg lengter etter å være ordentlig forelska, jeg. Hihi.
<3 så nydeleg! Eg er Johanne og eg er skikkeleg fornøyd med livet og håpar eg aldri aldri sluttar å vere det fordi eg har det så bra som ein kan ha det. Eg lever draumen og er dødsforelska og er omgitt med bra folk. Og så elskar eg å ta bilder.
så så så fiiiiint!

ktu

Ååh, så fint!

Selv lengter jeg etter å komme meg bort. Et annet land, en annen by, en annen skole. Jeg trenger bare noen forandringer i livet mitt. Jeg er lei av de samme gamle rutinene. Jeg er lei av å være med de samme gamle folka hele tida. Heldigvis tenker jeg, mamma og pappa på å kanskje flytte til Peru for et år. Håper bare det blir noe av!
nydelig.

jeg er clara, en negativ sjel her i det store universet som prøver å være seg selv, og oppnå bedre selvtillit enn det jeg eier. jeg ønsker en kjæreste å klemme og kysse, en fin leilighet, kalde regn dager med venner på cafe og fine fotoobjekt.

Marie

Du tar nydelige Bilder! Lengter etter en liten ferie, en liten pause fra alt

Ingrid

Jeg lengter etter å gå på ski, på kvelden. At det er helt stille, kladt og deilig. Bildene dine fikk meg til å lengte etter det. Jeg drømmer om en kjæreste, en jeg kan være forelsket i. En skikkelig fin en. En som får meg til å føle meg fin. Jeg drømmer om å reise, ta verdens vakreste bilder. Jeg drømmer om å skape noe storartet og vellykket.
åhh sååååå fine!:D ser akkurat slik ut hos meg også nå.

jeg drømmer om reising og nye opplevelser, frihet og pause fra det travle hverdagslivet.
flotte bilder.
ååh nydelig!

jeg drømmer om å komme meg ut i verden og oppleve ting. jeg lengter etter den tiden alt var perfekt og jeg ikke hadde mista noe eller noen. jeg tror jeg kommer til å ta svarthvittbilder en god del framover fordi det er sånn jeg føler meg. svart hvit.
ååå så flink du er å ta bilder! likte spesielt det første. kjempe fine bilder!!

men liker ikke vinteren :D

martine

martine

20, Trondheim

januarbarn som liker å lese bøker, skrive og fotografere. og prøver å blogge om akkurat det. reisebilder blir det også med jevne mellomrom. instagram: martineol

hits